0 oy
458 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
Bebek ölse kaç günde zehirler yada belirti verir ? 

6 Cevap

+2 oy
(802 puan)
Neden böyle bir soru sordun ki burada varsa şüphen doktora git burda herkes hassas psikoloji de herkes bi takım korkular yaşayarak gününü tamamlamaya çalışıyor insanın içini karartmaya birebirsiniz varsa bir korkun doktora git 10 gün sonra anlarsın desek neeeeee 10 dk sonra anlarsın desek ne lütfen bazı duygu ve korkularınızı kendi kendinize yaşayın
(10 puan)
İstediğim gibi özgürce soru yazabilirim. Bende korkmuş ve yazmışım 1hafta hareket etmemişti. . Soru sormayın yazmayın nedir yahu??
-Reklam-
0 oy
(750 puan)
Böyle bir şüpheniz mi var? 
(10 puan)
Hep pıt pıt hissederdim 1 hafta hiç hissetmedim. Çok korktum
0 oy
(2,185 puan)
ay lütfen şöyle sorular sormayın. hamileliğinizi kendinize zehir etmeyin. Bunu yazdıran şey nedir belirtimi var 
?
0 oy
(504 puan)
Canlar linç etmeye gerek yok kadın bişeyden şüphelenmiş yazmış ama keşke nedenini de yazsaydı. Bence böyle şeyleri aklınıza getirmeyin doktorların bile yaşamaz dediği bebekler sapasağlam doğuyo o yüzden hele ki haftanız küçükse böyle şeyleri düşünmeyin hatta bence soru cevap kısmına girmeyin bile çünkü burda düşük yapanları okudukça psikolojiniz bozuluyo 
0 oy
(868 puan)
Benim 1 hafta icinde kanamam olmustu canm.8.haftamdaydim.Hersey guzel gidiodu.7.haftada tahminen kalbi durmus dediler acik pembe ara ara koyi kanamam oluodu yinede bekledim 1 hafta ama ölmüştü bebegim.Suyu bulanmis sekli deismis demisti doktorum.Kurtaj olmak zorunda kaldim.
0 oy
(129 puan)
Kaç haftalık hamilesin canm şüpheleri neler 
(10 puan)
15 haftalık hamileyim bebekte bir hafta hiç kıpırtı hissetmedim. Çok ilginç korktum zaten bir düşüğün vardı. Ama neyse ki 1 hafta sonra tekrar hissettim sanırım içeri taraflarda yer var arka tarafa dönünce hareketi karnımda hissedilmedi.

İlgili sorular

652,057 soru

3,431,443 cevap

4,264,225 yorum

184,295 üye

...