0 oy
780 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (235 puan)

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün kontrole gittim bebegimin kalbinin durduğunu ogrendim ankarada 3 hastahane gezdim 3de aynı şeyi söyledi. 9+5 de gelisimi durmus ama hissedemedim.Başına boyle bişey gelip kurtaj olan ve rahat geçirip bişey hissetmeyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mısınız?  Hangi hastahanede oldunuz.rahat geçirdiniz mi ? Korkuyorum..

Gebelik haftası 11+5

3 Cevap

0 oy
(124 puan)

Ben de bebegimi 4aylikken kaybettim evde dusuk gerceklesti ama ben korktugum icin bebek disarda esi icerde bi sekilde hastaneye gittim fitil verip kurtaj ettiler sancisi agrisi oluyor haliyle kürtajı istanbulda ozel bi hastanede yapmıştım 

(235 puan)
Bana direk kurtaj dedi kanama ile dusurebilirsin ama parça kalır dedi. Bilmiyorum. Yarın gidicem kürtaja ama hangi hastanede oluyum onu bilmiyorum. Hiçbişey hissetmezsin genel anestezi uyguluyoruz dedi ama korkuyorum uzgunum
(124 puan)
Genel anestezi uygularlarsa kurtaj anında birsey hissetmezsin ama hissedecegin kayip duygusu yetiyor insana Allah yardim etsin.
(235 puan)
Amin ins çok üzgünüm :(
(590 puan)
Allahim kimseye yasatmasin çok büyük ya dört aylık
-Reklam-
0 oy
(349 puan)

 Oncelikle cok gecmis olsun canim bulabilirsen ben vakumlu oldum agrin falan olmuyo uyutup yapiyolar. Rahim duvarina falan zarar vermiyo bide arkasina hemen hamile kalma sansin daha yuksek.

(235 puan)
Devlet hastanesind3 olucam mecburen vakumlu bulabileceğimi hiç sanmıyorum. Şahsen araştırmaya da girmedim bugün duyunca beynimden vurulmusa döndüm konuşamadım yorum yapamadım. Bittim. Normal olursa nasıl.. ağrı kesici veriyorlarmis sanırım
(14 puan)
Bn 6 hafta olmustum vakumlu yaptilae ozelde kadin rahmine zarar vermicem icinu vakumla cekiyoruz hemen arkasina hamile kalirsin dedi oyle oldu cok sukur  biliyorm cok uzucu bende yasadm ama Rabbimden gelene yapacak bisey yok bebegni kucagna alsanda o unutulmuyo :( bnde nacizane bi secenek sunmak istedim cnm kanamada 1 yda 2 gn suruyo 500 600tl civarinda. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin.
(235 puan)
Teşekkür ederim allah razı olsun. Inş..
0 oy
(606 puan)
Büyük geçmiş olsun .Ben 7 haftalıkken ETLİK LOKMAN HEKİM de ELİF TERZİ  ye hastası olmadığım halde sağolsun kırmayıp almıştı,  genel anestezi altında kürtaj oldum, kürtaj öncesi serum iğne  fitil verdiler bir kaç saat hastanede yattım, ilaçlar sayesinde açılmam oldu, ağrısız atlattım, 6 ay sonra bebeğim e hamileyim 29 hafta oldu çok şükür  eğer maddi olarak sıkıntınız yoksa kesinlikle öneririm, biz geçen sene 500-600 arası bi ödeme yapmıştık, haftasına göre değişiyor ücret bizim ki 7 haftalık dı. İyi günler dilerim. 

650,490 soru

3,425,237 cevap

4,257,516 yorum

183,825 üye

...