0 oy
467 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (98 puan)

Sizce bebek odasına gerek var mı? ya da ben mı çok abartıyorum? Herşey olsun istiyorum ben odası hem bide anne yanı beşiği? sizce ne yapmalıyım?

Gebelik haftası 14+2

4 Cevap

0 oy
(349 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Aslinda bnde cok istiyorum esim erken diye aldirmiyo. Anne yani besigi ilk aylarda kesinlikle lazim diye dusunuyorum hep aglicak emmek isticek yaninda olmak icin

(98 puan)
Ben daha almayı düşünmüyorum çünkü gerçekten daha çok erken ama hani ne yapsam diye çok düşünüyorum kararsizim.
(14 puan)
Ama yataginin yanina besik lazim oda yapmicaksan eger
-Reklam-
+2 oy
(3,293 puan)

Canım ben odasını ellemiycem boş kalacak, yatak odama yanıma yatağını koyucam.

1 yaşına gelince odasını yapicam, doğduktan sonra neyin kullanışlı olacağını daha iyi anliycagimiz düşünüyorum. Sonra aa bunları niye almışım, şunlar daha kullanışlı olurdu dememek için , benim fikrim bu :)

(98 puan)
Gece zaten bırakamam. Hani o nere ben orda olurum. Ben şimdi eşimden doğru düşünüyorum bide gece bebek uyumazsa odasına yatırırım bende yanında yatarım diye düşünmüştüm yuvalı yataklar oluyor ya onlardan düşünmüştüm. Durmadan düşünüyorum başka bir faaliyet yaptığım yok.
(3,293 puan)
Sen yanına yatarsan kokunu alır bu sefer hiç yalnız yatmaz :)
Benim yegenlerim 13 yaşına hala anneleriyle yatiyolar
(98 puan)
Aaah çok karışık bu işler ne yapacam. Neyse zamanla bi çare buluruz herhal daha erken. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
(484 puan)
Kumsal kesinlikle katılıyorum sana. Insan bebeğinin herşeyi olsun ister tabii ama kullanılacak olan şeyleri almak en mantiklisi. Ilk bir yıl odaya bile gerek olmuyo. Büyüdükçe zamanla almak en güzeli
(3,293 puan)
Sebevedo, Bende ablamlardan gördüm canım odayı özel yaptırdılar mobilyaları dayayıp dosediler, bebek olunca da bin pişman oldular, aldıkları mobilyadan bebek yatmadi bile.
Bebeğim için su kullanışlı olucakmis neden ben bunları aldım laflarını çok duydum :)
 Ben de çok ozeniyorum ama , bebegimin ihtiyaçlarına göre Allah nasip ederse düzenleyeceğim.
+1 oy

Oda yapacaksan anne yani beşıği bence gereksiz canım ama bunun kararını vermek bize düşmez tabi bebek nereye alışırsa başka yerde rahat uyumuyor uyanıyor sonra odada yatıramazsın anne yani beşiğine alıştırırsan ama sen bilirsin tabi birde anne yani beşıği çok ufak oluyor hemen büyüyorlar sığamıyorlar gereksiz masraf bana göre :)

Anne yani beşiği derim ben,  ben kızıma hem bebek odası yaptım hem anne yanı beşik aldık, anne yanı beşikte 9 veya 10 ay yatıyor zaten sonrasında fazla büyümeden odasını ayırmak gerekiyor portatif küçük beşikler var öyle çok da pahalı değil 120 130 a falan bulunuyor sonra onu söküp kaldırabiliyorsun yer de kaplamıyor hem bebek ilk zamanlar çok sık uyandığı için gerekli bence
0 oy
(147 puan)

Bende 20 haftalık hamileyim canım odasını 2 aya kalmaz dizicem inşallah ve anne yanı beşiği kesinlikle alacağım bence çok gerekli birşey bebek sürekli emmek isticek odasına tek başına nasıl yatırıp geleyim yanımdada yatıramam kesinlikle yani bi bayanın yorum yaptığı gibi aşırı pahalı birşey değil zaten bence değer hiçbirşey boşa değil onun için :) 

İlgili bir soru bulunamadı

650,485 soru

3,425,202 cevap

4,257,466 yorum

183,821 üye

...