0 oy
315 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Bebeğim boğa burcu, amma boğalar hakkında bir bilgim yok, lütfen bilgelendirirmisiniz?
Gebelik haftası 11+3

6 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Burçtan mı bilmem ama aşırı dik kafalı kimsenin annemde dahil yaptığı işi yemekleri kolay kolay beğenmeyen biriyim zeka seviyemi bilmem :)) ama çevremdekiler ve çalıştığım arkadaslar üstlerim çözemedikleri sorunlarla ilgili bana gelirler 1 dk da çözümle dönerlermiş tabi bunu farkında olmadan yaparmışım pratik zeka olduğumu söylerler hatta bir koltuk için iki kişi yarısıyorsa aynı mekanda o iki kişi de beni tembihler diğerine akıl vermemem için rica ederler buraya kadar ki kısmı söylenti ama liderlik vasfına sahiplerdir kısmına ben şahidim :)) kendimi bildim bileli yönetirim işte alt üst pozisyonları evde anneyi babayı kimse itiraz etmez bana ama kimseyi umursamam pek çocukken de böyleydi 2.3. sınıftayken öğretmenim aynıydı ama hangi sene net hatırlamıyorum çok severlerdi nazlı diye sabah yan sınıfın bayan öğretmeniyle koridorda beni görduler günaydın dediler hıh sordum mu demişim yarım saat mıncıkladılar beni öpulmekten mıncıklanmaktan hiç hoşlanmam onu yapmasnlar diye her sabah uğrar günaydın derdim mecburen :))) ve o yaşta bile dalga geçermisim öğretmenleri gidince öğrenciler ağlardı ezikler yenisi gelecek :))) kim öldü neden ağlıyorsunuz dermişim ismini bilmediğim erkek çocuklarını ayakkabısının markasıyla çağırırmışım okul birinciliğim vardı ama ders çalıştığım görülmemiş annem birgün kitap açmadı diye söylenirdi hep çok arkadaş sevmem özellikle de benimle arkadaş olmak için çok çabalayanları sevmem ama en sevmediğm özelliğim ortama yeni giren biri için nasıl diye sorduklarında bir saatin sonunda iyi veya kötü derim daha hiç yanılmadım annemin anlattığına göre mızmız bebek değilmişim zayıfım  ama gelişim konuşma yürüme hareket vs. Çok iyiymiş yaşıtlarımdan çok daha iyi hareketli ama sakin bir çocuk. 

BOĞALAR BÖYLEYSE seni sürekli eleştiren sevgisini göstermeyen ama çok seven sahiplenen güçlü bir çocuk olacak ama sana sarılıp anneciğimm seni çok seviyorum cümlesini en fazla 5 yaşına kadar duyarsın :)))
Ya benimki biraz fazla belki yada çevrem kaldırdığı için böyle oldum ama bazen yumoş minnoş herkese cnmm cicim insanlar görüyorum arkasından söylenen söylenene üzülüyorum onları da görünce değişesim gelmiyor :))
(17 puan)
Değişmeyin vallahiii, böyle iyisiniz.. her kes sizin gibi olsa ne güzel olurdu. Bana hrp annem söyler sözünü tatlı şekilde gülerek söyle, amma ben hiç öyle yapamıyorum, düz yüzüne söyleyorum gelmeden, bunu bazen kendimde değiştirmek istiyorum ama, çoğu zaman işime geliyoo)) amma çok utangaç insanım, çok isterdim sizin gibi olmayı, kendinizi hiç değiştirmeyin))
Bu saatten sonra istesemde yapamam zaten :))  ama çok sivri dilliyim geçen yakınımdan birine varoşluk ciğerlerine kadar işlemiş çamaşır suyuyla çitilesem de çıkmaz o yüzden seni değiştirmeye çalışmak kölelik olur dedim sonra üzüldüm döndüm baktım gülüyor hoşuna gitmiş yarım saat güldü böyle yaranılıyor demek ki :))
(17 puan)
Hahahahahahah, laf  gibi laff))) bana söyleseydiniz ben de çok gülerdim hahahahah
:))) Allah daha çok güldürsün :))
-Reklam-
0 oy
(117 puan)
Bebeklerde değişkenlik gösterir mi bilmem ama ben boğa burcuyum. Çocukluğum hep yaşıtlarıma gore daha olgun olarak geçti ve inatçı bir çocuktum. Bir şeye karar verdiysem sonucu ne olursa olsun yaparım cocukkende öyleydim şimdide. Geneli ama sakin yapılı rahat bir burçtur
(17 puan)
Çocuk da sakin olursa ne mutluuu banaaa:)
0 oy
(734 puan)

Benimde eşim boğa çok aşırı evcimen, evinden ayırdığında huzursuz olur. Boğazına çok düşkün her zaman iyi, lezzetli şeyler yemek ister zor beğenir. İnatçılığı tutarsa yandın sonuna kadar direnir :angel:

(17 puan)
Ya böyle siz söylediğiniz gibi biri olursa sevinirim aslında) kendim aslan burcuyum, kocam kova burcu ve hiç anlaşamıyoruz, çocuk da boğa olunca korktum biraz
0 oy
(704 puan)
Benimde boğa  hamilelik nasıl geçiyor:)
(17 puan)
Ya şu sırt ağrıları olmasa, bir de arada gelen kasık ağrıları normal geçerr)) siz de nasıl geçiyor? Cinsiyyetini öğrene bildiniz mi?
(704 puan)
Benim mide bulantılarım  ve kabızlığım  var öğrenemedim ama merak ediyorum  ne yiyorsunuz genelde ekşi tatlı  acı?
(17 puan)
Çok az yiyorum, hem de çok az. Her şey yüreğimi bulandırıyorrr. En çok ekşi şeyler yiyebiliyorum, ama ara sıra tatlı da oluyor, midem hep yanıyor, bir hep gazım oluyor, çok rahatsız oluyorum, sən çoğunlukla ne yiyosun peki?)
(704 puan)
Ben hepsinden ekşi tatlı arada acı:))
0 oy
(555 puan)

ben de 11+2yim :) boğa olcak sanırım. en iyi bildiğim boğazına düşkün olduğu boğaların :D

Ayucukkk :))) ya ben o doğmadan hiç böyle şeyler düşünmemiştim 45 kilo hamile kalıp 8 kilo alıp doğuma yarım futbol topu büyüklüğünde bir göbekle gitmiştim 3200 doğacak demişlerdi ama ben daha önce hiç bebek görmedim nasıl bişey olur tahmin edemedim benim yavrum o zayıf minnoş bişey olur diye prematüre ürünler gözüme güzel görünürdü almak isterdim mağaza çalışanları yenidoğan alın diye ısrar ederdi sağolsunlar sonuç yeni Doğanlar 3-5 gün giyildi çoğu giyilmedi arkasından orantısız büyüme başladı tabi ben ebebekten alışveriş yapıyorum oradaki ürünleri kalıpları suçluyorum şikayetler vay efendim benim çocuğum bir aylık ne biçim ürün üretiyorsunuz 6 aylık alt aldım olmuyor bu ürünlerde üretim hatası var :))) biri de demedi ki çocuk nerde belki üretim hatası ondadır size benzemiyordur demedi her hafta kıyafet alıyorum beden değişiyor sonraki hafta sonu bunlarda olmuyor diye söyleniyorum eşim gülüyor biz bu işi beceremiyorum diyor oda farkında değil takiii yürüteç aldık 9 ay bilmem kaç kilo yazıyordu küçük geldi kabullendm artık   :))) şimdi 18-24 ay olan kıyafetlerin büyük kalıpları oluyor haftaya onlarda olmayacak gibi millet dalga geçiyor çocuğu kendi kadar diye başlarda bizimle uyurdu eşim sabah uyanınca kolumu bacağımı bulamamaktan çok korkuyorum bu çocuk bizi yicek derdi top patlasa uyanmayan ben sabahları mammmmm diye bağırınca gözüm kapalı mutfağın yolunu tutuyorum çünkü biliyorum ki kurtuluş yok bence hiç düşünmeyin kötü şeyler ama her sabah ölçün benim gibi rezil olmayın :) ikincisi Şubat'ta doğacak araları 1 yaş tek tesellim o belki o giyer kullanır onca şeyi ona da olmazsa oturup eşyaların başında ağlamayı düşünüyorum :)
(555 puan)
valla çok eğlendim yaa. ben çok severim böyle dombik boğazlı bebekleri inşallah benimki de böyle olur :) kardeşine dikkat edin onu da yemesin eheheh
Bizde ondan korkuyoruz :))) gönlünüze göre versin rabbim :))
(17 puan)
Yaaa kıyamam yaaa, yerimm, maşaAllah, bende çok seviyorum tontiş bebekleri, inşeAllah benimkide böyleeee olurrrr)))
İnşallah canm :))
0 oy
(42 puan)
Bende bugün 11+4 oldum canım aynıyız doğumlarda aynı olucak Mayıs 1 görünüyor uygulamada
(704 puan)
Rabbim gönlümüze göre sağlıklı evlat versin canım benimkini söylemedi doktor :)
(42 puan)
Benimki de bir ihtimalmis işte degisedebilir belli olmaz hayırlısı olsun herşeyin :)
(17 puan)
Ya evettt bende de mayıs 2 gösteriyor) sezeryan mı olmak istiyorsun, ya normalmı? Bende gözlerimde emeliyyat olduğu için normal doğumdan korkuyorum( büyük ihtimal sezeryan seçicem((
(17 puan)
Bende 11+3 üm çok merak ediyorum)) ama 12 haftanın tamamında gidicem doktora, ama 11de artık cinsiyyet organları belirginlrştiği için bilmek mümkün
(704 puan)
Ben normal yaptım oğlumu bunuda normal inşallah:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
29 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 1992_ (153 puan) sordu
0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
7 cevap 345 göst.
20 Nisan 2020 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Kuzeyin Anası (739 puan) sordu

655,295 soru

3,443,874 cevap

4,278,140 yorum

185,159 üye

...