0 oy
612 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,304 puan)
düzenledi
Kaan kocabeyi dinledim de sucukları iyice pisirdikten sonra sorun yok diyor yinede sizede sorayım dedim?
Gebelik haftası 12+4

9 Cevap

+1 oy
(1,621 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Garibim sen sucuğu yiyemeden burda insanlar birbirini yemis:) hey Allahım ya aşeren girmesin yazmışsın hala cahillige bak yaa. Hamilelik böyle bir şey değil bence yazmayla aserilmez bebegin senin canının çekmesi lazım. Takma sen kuzum nefsini koreltecek kadar ye bir şey olmaz. Sağlıklı gebelikler ;)
(1,621 puan)
Ne demek kuzum esin asker mi ? Rabbim onu sana bebeğine bağışlasın. Benim eşimde astsubay ama cagirmadilar batıdayız biz. sen canını hiç sıkma bol bol dua et bebeğine ilgini ver  yeter kuzum. Rabbim evladına sana bağışlasın inşallah eşini, ayaklarına taş değmesin hiçbirinin.
(1,304 puan)
Çok sağ ol canım uzman çavuş işte aminn tüm askerlerimizi Allah'ım ailelerine bağışlasın diken üstünde gibiyiz hep bir an önce bitse su operasyonlar dayanacak gücüm kalmadı hiç.
(1,621 puan)
Bol bol dua et kuzum Rabbim korusun onları inşallah içini ferah tut sağ sağlim dönecekler inşallah. Iyi düşünelim iyi olsun Allah in izni ile.
(1,304 puan)
Edicem çok teşekkür ederim canım desteğin için çok uzattım ben senide sıktım kusura bakma:))
(1,621 puan)
Estağfurullah canim ne demek cok dikkat et kendine esine de dua edeceğim sağ sağlim kavus diye . Sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah dikkat et kendine ;)
-Reklam-
0 oy
(276 puan)
Canim o kadarda her konuda kendini dertlendirme ben de yedim hepsinden ama az Allahin izniyle birsry olmaz 
0 oy
(165 puan)
Çok yeme bence göz hakkı diye 2 dilim ye yeterli
0 oy
(127 puan)
Neden sorun olsun canim ye bence kilo alimi icin mi endişe ettin
0 oy
(115 puan)
Ben şu koyup pişirdim yedim çok şükür bir şey olmadi
0 oy
(5,413 puan)
Valla ben halka halka yedim hiç de bişey olmadı canm sadece iyi bı sucuk olsun yeterli . Sucuk yedin diye çocuğunda ne olabilir Allah aşkına :)
0 oy
(1,881 puan)
Ben hamileyken yiyordum cnm sadece çiğ et yetmemelisin piştikten sonra bir şey olmaz
0 oy
(533 puan)
Islenmis et olduğu için iyi değil diyorlar ama bende yedim yani bir şey olmaz o kadarciktan. Birde başlığı değiştir diyen arkadaş olmuş burada çok sinir oldum. Imkanı yok olabilirmiş falan tamam ama o zaman herkes ayağını yorganına göre uzatsın çok aileler var bakamayacaklari sayıda çocuk yapıyorlar yazık ya da elinde son model telefon hava atacam diye boğazlarından geri kalıyorlar çok komik. Neyse allah gerçekten çocuk sahibi olmak isteyenlere versin olanlar olmayanlara yardım etsin ama futbol takımı kurmaya gerek yok
(1,304 puan)
Ya biriside canım çekti hakkıma girdin yazmış ben hayatımı anlatsam tehooo özür diler hepsi benden hepsinin eşi yanında yer uzakta olsa gider alır ama benim canım bir şey çekse yiyemiyorum bazen parasızlıktan değil yanlizliktan eşim onlar yerinde yurdunda rahat etsin diye savaşıyor teröristlerle onlarda benim hakkımda girdi o zaman :))))
0 oy
(376 puan)
Canım nefsini köreltecek kadar ye. Ben yiyorum arada abartma bir şey olmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 382 göst.
13 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde icimdekiMelodi (621 puan) sordu
0 oy
7 cevap 256 göst.

651,598 soru

3,429,617 cevap

4,262,204 yorum

184,163 üye

...