0 oy
358 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
Arkadaşlar dünden beri böyle bişeyler geliyo az az. Önce top gibi bişey geldi. Sonra böyle yapışkan cıvık şeffaf bişey. Korktum :((( sizce endişelenmeli miyim? Yarın doktor randevum vardı Allahtan. Zor sabrediyorum. Daha önce bi düşüğüm olmuştu çünkü. Bir de bel ağrım var. Jelimsi bir yapı şeffaf
Gebelik haftası 16

2 Cevap

0 oy
(409 puan)
gebelikte akinti cok normal bisey dusuk olsa kanama gorulurdu heralde diye dusunuyorum hic dusugum yok bilgimde yok ama yolun yarisina gelmissiniz agrili durumunuzda olurdu diye dusunuyorum bel agrisi kasik agrisi yine normal olan belirtiler cunku rahminiz buyuyo bel kemikleriniz esniyo vucudunuz degisiyo panik yapmayin ileri haftalara gelmissiniz ilk gebeliklerde dusuk genelde gorulen bisey zaten daha onceki kontrillerinizde doktor gebeliginizi sorunsuz bulduysa sikinti yapmayin
(35 puan)
Çok sağol canımm. İnsan en ufak şeyden korkuyor vallahi :((
(409 puan)
korkmayin iyiyi cagirin ben 10 kiloluk 14 aylik oglumla ugrasiyorum 7 haftalik da gebeyim gunde kac kere onu kaldir indir yapiyorum gebeligim aklima bile gelmiyo  suanlik hersey de yolunda 16 haftana gelmissin 2. trimester tadini cikar korkma benim akintim hic bitmezdi beyaz gelirdi iliski sirasinda bile felaket coktu cok sukur saglikli bi oglum oldu  ama hic bi agriyo kafama takmadim hayat korktugumuzu yasatir bize o size ski ski tutunmus 16 hafta olmussunuz son 24 hafta da su gibi gececek ama bunu dogdugunda anlayacaksiniz :)
(35 puan)
Ay inşallah yaaa  çok teşekkür ederim. Neyseki yarın sabah doktora gidicem :D aylık kontrolüm vardı. Seninde inşallah çok kolay geçer gebeliğin canımm :))
-Reklam-
0 oy
(161 puan)
Canim o senle alakali o dediginden bendende geldi doktora gosterdim erkegin meninin olmus hali dedi korkma normal 
(35 puan)
Ay olablir yaa. Çünkü 1 gece önce birlikte olmustk. Çok sağol canım içimi ferahlattın
(161 puan)
Korkma canim benim hergun geliyor jel gibi gorunumu bole ben elime aldim hatta elime yapisiyodu seninkide ole herhalde erkegin meni ile kadininkinin birlesimi ölı hucrelermis iste takma cok ilerleyen zamqnlarda daha da artacak onemli olan canim kahverengi ve kan gelmemesi onun harici bisey olmaz allahin izniyle :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 107 göst.
23 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilekyhy (418 puan) sordu
0 oy
1 cevap 404 göst.
0 oy
3 cevap 253 göst.
0 oy
4 cevap 146 göst.

651,114 soru

3,427,672 cevap

4,260,226 yorum

184,032 üye

...