0 oy
301 göst.
Doğum kategorisinde

Bir suredir kiz diye bekledigim bebisimin bugun erkek oldugunu artik tamamen ogrendik. Hep kiz isimleri baktigimdan erkek ismi hic dusunmedim. Abisinin adi Cagatay ama ikinci bebisimizede apd ariyorum . Onerebileceginiz guzel isimler varmi canlar :))

Gebelik haftası 15+3

5 Cevap

0 oy

Ege guzel isim bence :)

-Reklam-
0 oy
(101 puan)

İkizlerim olacak nasipse . Çağrı ve Çağlar koyacağız canım biz 

Benimde  aklimdan geciyo bu isimler ama çınar ve cagrida kulaga hos geliyo baska biseyde olabilr belki diye herkesin fikrine bi bakmak istiyorum
0 oy
(952 puan)

Ben taylan egemen poyraz emir Miraç beğeniyorum

0 oy
(355 puan)

Çınar olabilir

Evet bende hic isim bulamazsam cinardan yana dusuncelerim
0 oy
(2,584 puan)

Baray , Gökay gibi isimler hoş olabilir abisinin adına da uyar artık burda isim önermek de içimden gelmez olmuş dengesiz insanlar yüzünden geçen birine kız ismi önerdim diye ruh hastası muamelesi gördüm  de

Evet iki gundur baya polemikler oldu sayfada ama hic gerek yok aslinda herkes birbirine sayvili olsa iyi olucakta napcaksin herkes bir degil ya. Bu arada gokay cok hos geldi . Kimseyi takma burdaki durumlara bakipta bizlerin ihtiyacı var onerilerinize :)
(2,584 puan)
Evet canım ya bende Talha koycam çınar mı ensar mı koyayım yanına diye karar veremedim sende bana yardımcı olsan sevinirim anlam olarak düşünerek karar verdiğim isimler bence de birbirimize ihtiyacimiz var ki bu siteye yazıyoruz geçen arkadaşın biri kız ismi önerin demiş bi kaç tane önerdim sorulara yorum yapmayan tabiri caizse elinde cimbiz yorumları didik didik eden bi arkadas altına yazmış bu isimler dalga geçilir nitelikte bi de nasıl saygısız   sanki biz hiç düşünmüyoruz o düşünüyor tek bizim çocukları da sonunda da beni fikrimi değiştirmedim diye sorumsuz anne olmakla suçlayp kayboldu ortadan valla anlamadim derdi ne :)
Ya cok sacma herkes istedigi ismide koyar dusuncesinide yazabilir. Sonucta burda soruyosun ve fikir alirkende saygili olmak lazim. Karsindakine cikisip dusuncesini onemsemeyeceksen ozaman soruda sormiycaksin.bence sende cinar koymalisin cok hos bi isim talha tek basina da guzel durur ama illaki yanina bisey deraen cinar cok guzel durur:)
(2,584 puan)
Teşekürler canım bende aynen öyle düşünüyorum

646,626 soru

3,411,087 cevap

4,240,521 yorum

182,782 üye

...