0 oy
362 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Kizlar burda daha once paylasmistim benim 15 gundur lekelenmelerim oluyordu dun aksam birden adet olur gibi kirmizi kan geldi onun oncesindede doktor bos gebelikten supheleniyordu bende 6+3 ken gozukmemisti neyse acile kostuk gittik 7+2yim suan alttan bebegim gozuktu kalp atisini duyduk kaybettik zaten hic yoktu derken benim aglayislarim mutluluk gozyasina donustu igne vurdular hap verdiler  eve geldm 7 gun evde raporluyum ama yine bir evhamliyim bu durumu yasayip ta saglikli gebelik yasayan oldumu buarada bebek icin sizler bana bekle daha erken gormen icin dediniz hakli ciktiniz sagolun ?

4 Cevap

0 oy
(706 puan)
Geç döllenme büyük ihtimalle. Bundan sonra yapman gereken  dinlenmek. Ayaklarını yüksekte tutup uzanmak. Ama iyide beslenmelisin. Bebeğin yerleşmesine yardım edeceksin yani. Hayirli olsun korkma biraz özen ve dikkat göster yeter.
-Reklam-
0 oy
(1,431 puan)
İlacını aksatmazsan birşey olmaz inşallah. Bendede oldu progestan kullandım birşey olmadı çok şükür şimdi 28+2  yiz. Bol bol dinlenmen lazım. Ben 14. Haftaya kadar iş yapmadım. Eşim sağolsun yaptı hep hâlâ birçok ev işi onun ellerinden öper. Baba olmakda kolay değil yani.
0 oy
(821 puan)
Bende gebeliğimi öğrendiğim günün ertesi kanamam oldu 1 gün sürdü. Doktora gittim. Kese duruyor gayet düzgün sorun yok dedi. Devamında progestan ampul iğne vuruldum ama proluton depot diye bir iğne var haftalık o piyasada yoktu o günlerde o yüzden sadece progestan vuruldum ve devamında 200mg progestan hap içmeye başladım 8 saatte bir. Biraz sersemleştiriyor. 1 gün sonrasında 10 gün boyunca rengi gittikçe açılan lekelenmem oldu. 6 veya 7 haftalıktım o zaman şuan 27 haftalık oldum. Hala progestan hap içiyorum devam ediyorum. 12. Haftada 2 li teste gidecektik pazartesi cuma günü yine kan vurdu silindiğimde peçeteye. Gittik hemen yine sorun yoktu çok şükür. Yine progestan iğne vuruldum. Lekelenmem oldu devamında bir kaç gün sonra geçti. 3 ay boyunca adet günlerinde ağrım da oldu sanki adet olacakmışım gibi hepsi geçti. Umarım sende herşeye rağmen sağlıklı bir gebelik geçirirsin.
0 oy
(434 puan)
Tebrik ederim Rabbim mutlulugunu daimi etsin.bendede ilk haftalarda kanamam oldu hetta 1_2 kere oldu 1 ay boyuncada kahve lekelenme sukur Rabbimin izniyle atlatdik sende atlatirsin insAllah.pragestron kullan dinlen ben bir ay boyunca lavoba haric ayaga kalkmadim iliskids yasakdi

653,381 soru

3,436,683 cevap

4,270,150 yorum

184,643 üye

...