0 oy
2,022 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,313 puan)

Merhabalar. Kobtrollerim için Alev Timur a gidiyorum ama hala kararsizim ona devam etme konusunda. Daha önceden ona giden ya da onunla ilgili olumlu olumsuz bir şey duyan var mi?

3 Cevap

0 oy
(366 puan)

Bende izmirdeyim takiplerim medicalpark hastanesinde latife buket sackiran tarafindan yapılıyor. Cok memnunum elinden geleni yapiyor. Kisisel telefonunuda veriyor hastalarina kafana takilani bana sor internetten bisey okuma diyor. Sıkıntılı bir durum oldugundan hemen yazıyorum cevap veriyor. Onemli biseyse cagiriyor degilse ne yapmam gerektigini yaziyor. 

(383 puan)
Böyle bir durum varsa tabiki de gitmeyin başka bir şey duymanızı gerek yok bence
Bencede gitme ne olur ne olmaz ata saglikta meltem adalioglu var ama bende ondan memnun kalmadim. Kese ardinda kanama vardi bana ilaci yukledi sabah aksam progestan 200 mg sonra haftada 1 igne ama durumum o kadar ciddi degildi. Bende buket hanimi buldum o da progestani 1 geceye dusurdu igneyi kesti 12. haftada kese kanamasi durmustu.
Çok geçmiş olsun. Şimdi bi sorun yok dimi yolunda herşey?
Bi de bu alev hanımın yorumlar çok iyiydi. İnsanlar ilk çocuklarını doğurmuşlar 2. 3. Ye ona gidiyolar gene. İzmir de alkol kullanımı malesef yüksek. İçmeyen birini bulmak zor gibi. Kolayına geldiği için sezeryana yönlendiriyo bi de çoğu.
Bir sıkıntımız yok cok sukur 22 haftalik olduk :)
-Reklam-
0 oy

Buca kadın doğum hastanesinde Şinasi Kılınç var tavsiye üzerine gidiyorum çok da memnunum Gediz tıp da filiz hanım var oda cok iyi bir doktor cnm 

Buca kadın doğum yakin baya evime ama devlet hastanelerine çok guveniyorum :(
Normal doğum istiyorum. Şansıma nasıl bir ebe gelecek bilemiyorum. Malum devlet memuru işten çıkarılma korkusu yok. Dediğiniz doktoru bi araştırayım teşekkür ederim.
0 oy
(163 puan)

Merhaba bende alev hanima gidiyorum su an cankaya tip ta dogum yaptiniz mi? esimde hic isinmadi alevhanima bana numarasini vermedi bende teklif etmedim ara ara endise ettigimde instagramdan yaziyorum bi daha ki kontrolde istiycem numarasini 12 haftamda egepolden vazgecerek alev hanima gittim ama yine kararsizim

(163 puan)
Yok bende devam ediyorum çok sevindim adınıza da güle güle büyütün bebeğinizi bizimde şubat sonuna doğru doğum nasıldı ilk bebeğiniz mi bizim ilk :)))
(1,313 puan)
Darısı başınıza. Bir avazda inşallah. Suni sancıyla oldu benim ondan biraz sanciliydi ama çocuk çıktığı anda hic birşey kalmıyor. Direk ayağa kalktım zaten.☺️ doğuma alev hanim girdi. Seçil ebe de hasta bakıcılar da çok iyiydi. İnşallah kolay bir doğum olur sizin de.
(163 puan)
Teşekkür ederim inşallah öyle olur bizimde :) sağlıkla büyütmenizi dilerim :)
(1,313 puan)
Tesekkur ederim. Siz de sağlıkla kucağınıza alin inşallah
(0 puan)
Bende alev hanıma gidiyorum çok memlunum ama doktor camiyasında pek sevilmiyor hatta 2 3 doktor müşterim gitme ona dedi herkese yara var diyo yara yaktırıyor para almak için banada dedi ve bi kaç müsterimede sende var var yakalım demiş ama ben cok seviyorum ve inAnıyorum ona

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
18 cevap 344 göst.
9 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sibelakar (123 puan) sordu

650,809 soru

3,426,492 cevap

4,258,886 yorum

183,925 üye

...