0 oy
219 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
Kızlar salı günü sezeryanım var inşallah :) heyecanlı ve çok stresliyim , Allahın izniyle sağlıkla doğsun bende her anne gibi onu istyrm sadece ... ilk bebeğim ve şuan ne kadar güzel duygular hissetsemde ne hissediceğimi cok merak ediyorum . Dünyanın en güzel duygusu diyor herkes eminim öyledir ama  bir yandanda çok stresliyim .burada sorular sorduğumda üsenmeden cevap veren bütün kardeşlerime çok teşekkür ederim ... dilerim hepiniz içindede ben sağlıkla yavrularimizi kucağımıza alırız . Iyiki varsıniz ,hepimizin birbiriyle bilgilerini paylasması belkide stresimizi bir anlık götürmesine yardimci oldu her zaman .. günleri sayiyordum gelebilicekmiyiz o güne diyordum ve hamd olsun o günler geldi .Yaradan okadar büyük ki , her zaman Allahtan istemek lazım , hepimiz annelerimizin dünyadaki mucizeleriyiz .. Allaha emanet olun :)
Gebelik haftası 38

3 Cevap

+1 oy
Allah sana ve ummeti müslüman butun kardeslerimize yar ve yardim eylesin hayirli olsun simdiden canim benim
-Reklam-
+1 oy
(2,896 puan)
Dünyanın en mükemmel duygusu demek az bile kalır. Rabbim sağlıkla sihatle kucagina almanı nasip eylesin. Sana nacizane fikrimi söyleyeyim ilk 1 ay bebegin dış ortama alışmaya çalışacak karanlık dar bir alandan çıkıp gündüz ve geceyi ayırt edemeyecek bağırsakları kas işlevini görmediği için ilk 3 ay gaz sancıları olacak derdini sadece ağlayarak belli edecek farkli insan sesleri duyup huzursuz olacak . Düşünsene seni 9 ay boyunca karanlık bir yere koyduklarını ve 9 ay sonunda dışarı hic bilmediğin bir şehire bıraktıklarını sen bile alışabilmen için uzun süre afallarsın. Bebekte öyle işte sakin ol şefkatle yaklaş uykusunda kalacaksın çünkü bilmiyor annesi geceyi gündüzü. Ve surekli emzir aç bi çocuk diyenlerde olacak onlara sakin kanma reflu olur bebeğin ve kusması artar.ilk 3 hafta bebeğinin midesi zeytin çekirdeği kadar 5 dk emmesi hatta ilk 3 gun 2 saatte 1  seni 1 çay kaşığı kadar emmesi bile yetecek 4.gun 1 tatlı kaşığı sütün hemen gelmeye bilir göğüslerini uyarman lazım ilik su ile yıka 2 saatte 1 bana dr um demişti ki ineklerin neden cok sütü oluyor ot yedikleri için bolca yeşillik ye hem kg almazsın hemde sütün bol olur gerçektende yeşillik yedim 8 ay oldu doğum yapalı bin şükür sütüm ilk zamanlarda şimdi de çok iyi .şekersiz kayısı hoşafı veya incir hoşafı tüket için de bunların zaten şeker var. Hatta salı günü hoşaf götür yanın da doğum dan hemen sonra iç canim.Guzel anne Allah sana bu mucizeyi tattirip bir emanet yolluyor yolun uzun ve sende mükemmel bir anne olacaksın ❤
0 oy
(227 puan)
Evladini sana bagislasin rabbim cannim saglicakla alirsin insaalalah kucagina :* kendi isteginlemi sezeryan olacaksin canim?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
10 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Rknn (23 puan) sordu
0 oy
1 cevap 364 göst.
0 oy
9 cevap 263 göst.
10 Mart 2019 Doğum kategorisinde BuseDerin (411 puan) sordu
0 oy
1 cevap 95 göst.

653,255 soru

3,436,188 cevap

4,269,622 yorum

184,619 üye

...