0 oy
252 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (136 puan)
kapalı

image

image

image

image

civilimden ilk alisveris yaptim ama daha henuz kargoya teslim edilmedi sizin sunuda al diyebileceginiz yada keske almasaydin diyeceginiz esyalar varmi bide haftaya cinsiyet belli olucak durumumuz pek olmadigi icin parca parca her ay bisey alicam doguma kadar tamamlamak icin
Kapatılma nedeni: Sol üst köşede bebek bakımı bölümünden sorabilirsiniz anlayışınız için teşekkürler

1 cevap

0 oy
(213 puan)
Eldiven ilk zamanlar çizmesin diye kullanılıyor ama tırnakları sık sık kesersek kapatmaya gerek yokmuş dokunma duyusunu engelliyorsunuz diyorlar bende takımların içinde vardı 3 tane yedek olarak almadım o yüzden.

Kanguruda her bebek durmuyormuş özellikle kusan bebekler zor oluyormuş deneyip öyle alın içinde duracak mı dedikleri için onu erteledim ben.

Yan yatış yastığı önerebilirim kustuklarında boğulma riski var allah korusun o yastıkla yan yattıklarında öne ve geriye kaymaları zor yan duruyorlar yani.   Islak mendil al çok lazım olacakmış stok da yaptım ben, göğüs pedi alabilirsin lansinoh aldım ben araştırıp hiç şikayet yok çünkü, hastane için hasta bezi olarak depend emici külot aldım tavsiyeyle en rahatıymış, emzirme sutyeni veya atleti tercihin ne olursa ondan alabilirsin,  bebek battaniyesi penye bitane mutlaka olsun. Aklıma gelenler bunlar :)
(136 puan)
Sagol tesekkur ederim ben bidaha bakayim o zaman sepetime
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

653,757 soru

3,438,060 cevap

4,271,506 yorum

184,732 üye

...