0 oy
675 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (536 puan)

image

Kızlar bu ilacı kullanan var mı az önce kadın doğum.doktoru yazdi çok alındım.var diye kültür falan bakıldı temiz icikti akinti için bunu yazdı fitil.sabah akşam 

Gebelik haftası 26+0

2 Cevap

0 oy
(14 puan)
Ben kullanmadım ama bu vajinit yani vajinanın iltihabı için kullanılan fitil bende 36 haftalığım akıntım çok oluyor önce bebeğin suyunu kontrol ediyorlar onun suyumu diye değilse iltihaptan dolayı fitil veriyorlar bana dolorex verdiler onu kullandım dikkat et kullanırken akıntın bitse dahi ilacı kesme yoksa daha fazla olur ilişkide önerilmiyor fitil kullanırken bulaşmasın diye o yüzden düzenli kullan derim yoksa direnç kazanıyor daha kötüye gidiyor  yardımcı olmuşdur inşallah.
(536 puan)
Teşekkür ederim canim çok sağol
-Reklam-
0 oy
(735 puan)

Ben hamile değilken kullandım, çok güzel bir ilaç. Hatta yarın doktor kontrolünde ben de doktora soracaktım bu ilaç hamileyken kullanılır mı yazabilir misiniz diye :) bakalım yazacak mı? Sana doktorun yazmış kullan çok faydasını görürsün. 

(536 puan)
Rahatlıkla kullanabilirsin dedi :)
(536 puan)
Sigorta karsilamiyomus bilginiz var mı
(735 puan)
Ben seneler önce kullandım bilmiyordum, doktoruma sordum gerek yok dedi ilaca, sen bolca su içmeye devam et o geçer dedi. Benim hafta ilerledi büyük ihtimalle ondan dolayı öyle dedi.
(536 puan)
Olabilir çünkü bana haftan küçük ilerde rahatsız eder dedi
(735 puan)
Ben senin haftalarda iken akıntım vardı ama aşırı derecede değildi. Renksizdi kokusudu. Normal demişti hormonlar demişti doktor. Ama son 1 ayda nolduysa hem rengi sarardı 1 haftadır da koku olmaya başladı, bugün idrar tahlili oldu ne iltihap var ne bişey. Doktor ilaca gerek yok dedi. Umarım ilacı kullanınca senin de hemen geçer. ❤️ Ayrıca son haftalarda akıntı çok olunca pişik gibi de oluyor ne yaparsan yap, hindistan cevizi yağı sürüyorum sürekli. Aklında bulunsun ileride yaşarsan öyle bir şey çok faydasını görüyorum ben.

652,416 soru

3,432,945 cevap

4,265,944 yorum

184,394 üye

...