0 oy
723 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (115 puan)
Sezeryen olan arkadaşlar yardm edn kafam karışık,çokmu acıyor sezeryen oldukda,birde kaç yıl beklemelisin bir daha doğuş yapmak için.Vende problem olduğu için hemde bebeyim buyuk olduğu için mecbur sezeryen olucam bir hafta sonra o yuzden sordum etraflıca anlatn lutfen.birde corap lazmmı?

7 Cevap

0 oy
(1,660 puan)
Canim sonucta ameliyat oluyosun agricak cok normal. Ama agri esigine bagli. Kiminin cani az acir kiminin cok. Oyuzden buna cok takilma derim.  Tekrar hamile kalmakta doktorlar 1 seneden önce onermiyor ama 3 ay sonra bile hamile kaln var. Bende 4ay sonra kaldim ne hamilrligimde ne dogum sonrası hic sıkıntı yasamadim hamdolsun. Corapda yanina alirsan iyi olur canim.
(115 puan)
Tesekkür ederim canm.çok saol
(1,660 puan)
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Selam canim 2017 de oldum ilk gebeliyimdi uyandimda hic bi aci falan hiss etmedim oldugum gunde sabahi kakdim ayaga olum cox huysuzdu akwama kadar kucaimda tawdim hic bi acida hiss etmedim icin rahat tut o kadarda korkulcaq biwey yox wimdi yene hamileyim kismet olursa yine olucam normal dogumdan iyi bu arda ekizlere hamileyim oncun yine olucam 3 hamileliyim birinde 2018 dourdum kendim normal yola qimset olmadi yawmadi sizlerden uzak
(1,660 puan)
Canim basin saolsun. 2017de sezeryan oldun 2018de normalmi doğurdun benmi yanlis anladim.
(36 puan)
Evet canim 2017 sezryan oldum 2018 normal dogum
(36 puan)
Bende sordum doktora hic biwey olmaz dorucaksin kendin dedi bu arda 7 aylik oldu belkde oncun
(1,660 puan)
7 aylik olduğu icin degildir bence canim. Bence de olur normal ama doktorların isine gelmiyor. Benim gorumcem almanyada bizim orda sezeryan oldun diye yine sezeryan olacak diye bise yok diyor.arkadasi sezeryan olmus 3 ay sonra hamile kalms normal dogurmus.
(36 puan)
Eveet haklsin canim bencde doktorlarin ne iwine gelirse onuda yapiyorlar
0 oy
(658 puan)
Öncelikle hayırlı bi doğum olsun insallah canım. Acı kişiye göre değişir canım ben çok acı çekmedim çok şükür... Herkesin acı esiği farklidir belki sen cok aci cekeceksin belki daha az onu bilemeyiz. Zaten orada sana rahim toparlayici serum , agri kesici igne yapiyorlar. Sana tavsiyem son agri kesici igneyi eve gidecekken yaptir ki evde daha rahat olursun. Evde de kendi cabanla kalkmaya calisma bi kac gün en azından elinden biri tutsun. Yavas yavas evin icinde yürü, bol sivi hosaf komposto kayisi suyu gibi seyler tuket hastane de evde ki kabiz olup dikisini zorlama. Corap hastaneye kesinlikle götür anestezi etkisiyle üşüdüğünü hissediyorsun hatta ben klima da acik olmasina ragmen 2 tane kalin corap giymistim herkese sıcaktı ama ben üşüyordum . ilkim de Sezeryandi. Şimdi 3.5 yaşında kızım var 28 haftalık yine hamileyim doktorlar genelde 2 yıl diyor en az vücudun kendini toparlaması dikişlerinin tamamen iyi olması için.. 
(115 puan)
Çok saol canm
0 oy
(5,414 puan)
Kim dedi Allah aşkına onu valla milleti korkutma ya kız en fazla zorunu üç dört gün çekersin doğurunca bol bol Nescafe iç narkozu attıktan sonrası yalan hemen haftasına kalkar işini gücünü yaparsın 
0 oy
(599 puan)
Mecburi sezaryen olsum 1 ay önce. Odaya çıktım beni yürüttüler sonrasında bir daha oturmadım. Hiç ameliyat olmuş gibi değildim ne ağrı ne sızı. 

Genel anestezi oldum asla üşümem olmadı. Sanki bebek mucizevi bi şekilde içimden çıkmış kucağıma gelmiş gibiydi. Bence tamamen doktorunuzun eliyle alakalı bir durum. 

Nescafe olayına da gelirsek kafein yüklemeyin kendinize direk süte geçiyor ve bebekte huzursuzluk yapıyo ayrıca uykusuzluk. 

Siz hem narkozu atmak için hemde sonradan süt için boool su için. Hayırlı doğumlarınız olsun
(115 puan)
Çok saol canm
0 oy
(3,461 puan)
İki doğum şeklinin de kendince zorluğu var canım ben spinal anestezi ile sezeryan oldum çok güzel geçti doğumum cabuk toparlandim ilk gun ayaga kalkınca biraz sancı ağrı çektim yürüdükçe azaldı bir haftaya tamamen toparladım her işimi kendim gördüm herkesin vücut yapısı acı esigi farklı oluyor ama korkulacak hiç birşey yok anin tadını çıkar cok özel anlar çünkü dikislerden dolayi da en az bir yıl onermiyor doktorlar bir yıl da da ancak toparlar insan zaten öncesinde yeni bir gebelik erken olur bnc
(115 puan)
Tesekkur ederim
0 oy
(1,031 puan)

Canim sezaryende vucudun  kaldirabiliyorsa genel anesteziyi oneririm digerleri her kadinda durum farkli oldugu icin dogum sonrasi belinde tutulma veya asiri agri hissediyor spinal ve epiduralde . Yani genel anestezi sezaryende en iyisidir narkoz etkisini gecirmek icin genel anestezi sonrasi bir miktar nescafe tuket ve sonra kes fazlasi sutunu etkiler su tuket daha sonralari narkozu attiktan sonra ve normal yasamina gayetde rahat donersin korkma elbet bicak altna yatacaksin normalde olsa  canin yanacaktir yani bunun icin korkmana gerek yok neticede herkes doguruyor ve tip ilerledi insallah saglicakla kavus un :)

(115 puan)
Çok saol canm
(1,031 puan)
Rica  ederim saglikla gelsin insallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
7 cevap 200 göst.

653,304 soru

3,436,380 cevap

4,269,842 yorum

184,627 üye

...