0 oy
605 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (315 puan)
kapalı
Sigara içen anneler !! 

Kimse hiçbir savunmasız bedene bunu yapamaya hakkı yok!! 

Evladın için canın kanın bı parçan için Zevkinden vazgeçmek zorundasın . !!
Kapatılma nedeni: Tartışma ya açık post

2 Cevap

+2 oy
(161 puan)
Evet Cok haklisiniz ... Sigara içen Bi anne Adayiyim .. bunun bahanesi olmaz DOGRU . Ama uslubunuzu lutfen bu sekilde Şekillendirmeyin Sizde ayni Durumda olabilirdiniz Onun harici dediginiz laflara katiliyorun İyi aksamlar .
(315 puan)
Bence bunun bahanesi hiçbir açıklaması olamaz . Pohpohlanarak söylenecek birşey de değil . Lütfen sizde ciddiyetinin farkına varın ve icmeyin . Bı insan cinayet işlediği de yada kasten birine zarar verdiginde verdiğimiz tepkiler ortada . Bence bunun ondan farkı yok . İnsaAllah bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız . Ama lütfen biran önce sigaradan vazgeçin bebeginizden değil .
(161 puan)
Bunun Cabasini gormuyorsunuz ... Ve dier anne adaylarina guzel bi tepkide bulunuyosunuz bende dahi ama Bole sert konusmayin rica ediyorum kim ister yavrusuna zarar vermeyi kimse kimsenin icini bilemez ha icmisiz ha yuzune uflemisiz haklisiniz ama rica ediyorum bizleride anlayin .
(315 puan)
Ya gerçekten ters cevap vermiyorum sizede . Ama sizden rica ediyorum evladinizi düşünün . Şuan eminim ki bırakmak istersen birakabilirsin eminim bunun için cabalasan gerçekten azmetsen birakabilirsin . Tamam kafayı yicek gibi oluyor insan ama yemiyor sorun orada lütfen iradeli olun . Ben sizin iyiliginiz için diyorum . Yoksa bana ne faydası ne de zararı var . Bence destek al ve bırak sende rahatlayacaksin emin ol .
(1,431 puan)
Annem hepimizde sigara içmiş hamd olsun hiç birimiz de bir sağlık problemi yok. Herkes meslek sahibi bir kardeşimde Dr. Öğretmen vs vs var. Yani alakası yok sigarayla. Uyuşturucu ve alkol bağımlısı kişiler için geçerli dediğiniz. Bazen gerçekten bakıyorum çok sağlıklı beslenen bir annenin bile bebeği sağlıksız olabiliyor ki genellikle bu genetikle ilgili. Sigara evet zararlı ama direk kana geçtiği hâlâ isbatlanmadı. Alkol geçer vs vs geçer.
(161 puan)
Soru yazan arkadasimizda bizleri dusunmus saolsun ama iste .
Insallah birakiriz ne dielim
-Reklam-
+1 oy
(723 puan)
Katılıyorum kesinlikle teyzem kuzenime hamileyken de emzirirken de içti çocuğun bingildagi hâlâ kapanmadı yürümüyor içmeyin ölmezsiniz ama bebeğinize herşey olabilir Allah korusun 

İlgili bir soru bulunamadı

652,403 soru

3,432,905 cevap

4,265,909 yorum

184,391 üye

...