0 oy
278 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)

Salam men 36 ci hafdadayam ama cox dozulmez agrilarim var kemik agrilarim hic yuruyemiyorum otarafa bu tarafa donemiyorum sadece uzaniram 4 cu hamileliyimdi lutfen biri bana desin 37 ci hafdamda ameliyat olmag isdiyirem.cunki ayaglarim ellerim yuzum hertarafim wiwir.eyer 37 ci haftamda ameliyat olursam bebek sag kalirmi ? Cunki ben 3 cocugumu normal dogum yapdim bilmiyorum nasil keseriye olur.

Gebelik haftası 36

2 Cevap

0 oy
(180 puan)

Ne emeliyyati olmalisiz ki? 

Keseriyye yeni agrilarim dozulmezdi cox pis gundeyem sumuylerim dehwet agriyir keseriye olmag usag sag qalarmi eyer 37 ci hefdesinde keseriye olsam .?
Hekimine de o meslehet bilse eder. Bu qeder dozmusen birazda doz. Inwallah sag salamat gelsin dunyaya bebew. Ama fikrimce keyseriyye ola bilersen bu menim fikrimcedi. Tebii ki men hekim deyilem :)  en yaxwisi hekiminle meslehetlew. Yaxwi olar inwallah uzulme.
(10 puan)
Keyseriyye emeliyyatini hekim teyin edir mence eger uygundursa edecek ama bu cur agrilarla senin tebii dogusunda cetin olar.guc vermek cetin olar sende hal qalmaz bacim.keyseriyye en agla batandi ama hekimle meslehet et mutleq hekimine deki veziyet beledi belke o sene teklif edecek gel emeliyat edek..narahat olma 37heftesinde usag dogulsa saglam usag olur.qorxusu yoxdu menim bacim 36heftelik dunyaya getirdi..esas ciyerleri acilsin.
-Reklam-
0 oy
(10 puan)

Evvela Allah komeyiniz olsun baci.burdakiler ne qeder bilgili olsada hekimden yaxsi size heckim komey ede bilmez tutaqki biri dedi gedin emeliyat olun hecne olmayacaq edeceksiz?tebiki deyileni arasdiracaqsiz bele riskli movzularda burdan komey almayin Allah qorusun soraki pesmanciliq fayda vermir.4cu hamileliyiniz Masallah sag salamat insallah.siz bizden daha tecrubelisiz  bu hefteye kimi gelib cixmaqda hansisa hekimin emeyi var tebiki sexsi hekiminizle meslehet edin o ne dese o qayda ile gedin.Allah komeyiniz olsun inSallah meleyinizi sag salim dunyaya getirin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
9 Şubat Doğum kategorisinde Semra0 (93 puan) sordu
0 oy
10 cevap 340 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.

649,594 soru

3,421,925 cevap

4,253,657 yorum

183,597 üye

...