0 oy
948 göst.
Doğum kategorisinde (48 puan)
Merhabalar. Öncelikle ben 22 yaşımdayim ve ilk gebeliğim. 30+5 günlük hamileyim. Doktorların imkansız demesine rağmen Allah evliliğimin 3. Ayında nasip etti. Doğumdan deli gibi korkuyorum. Özelikle Altan dikiş atılması, düşündükçe ağlamama neden oluyor. Benim gibi olan var mı? 
Gebelik haftası 30+5

24 Cevap

0 oy
(1,083 puan)
Bende dogumdan korkmuyodum taki çatı muanesi olana kadar ondan sonra cok korktum . ve devlette ilgilenmiyolardi 38 haftamda özele gittim  kordon dolanması ve bebegin kalp atislari yavaslamisti acil sezeeryana aldilar . belden uyusturdular . sonradan sanci dikislerde yanma oldu . sende doguma yakin ozele gidebilirsin canim. 
(48 puan)
Çatı muayenesi ne zaman oldunuz
-Reklam-
0 oy
(11 puan)
Bende senin yaşındayım ve daha yeni dogum yaptim Allah sabrını veriyor merak etme o sancidan sonra dikis hiç bswy gelir sana merak etme zaten uyusturyolar  
0 oy
(238 puan)
Kız korkma dikis hissetmiyorsun bile bazen olmuyorda zaten allah doğumda yardım ediyo o kadar korkulacak bisey değil yoksa millet bu kadar çocuk yapar mi :)
0 oy
(2,300 puan)

Korkma uyusturcaklar zaten ve o ikinma sanciya dikis atilmasi vs hissetmiceksinki onca normal dogum yapan arkds var canim benim kimsenin hikayesine bakma bebeginin sesini duyucan senin kucagina vericekler o an biticek dikis vs belki dikis olmicak olsada bikac dikis oldu bitti normal dogumda oyle bir kasilma oluyorki zaten uyusuyosun hicbir dogumda hastayi canli canli kesip dikis atmayiz demisti dr bana dogum aninda bebege odaklanirsan inan bana hissedecegin acı cok az olucaktir :) Dua et guzel yanini dusun panik yapma 

İlgili bir soru bulunamadı

650,890 soru

3,426,795 cevap

4,259,256 yorum

183,961 üye

...