0 oy
413 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (723 puan)


Bunu dinledim rahatladım walla bizdeki pinpirklikmis

2 Cevap

+1 oy
(119 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

 :D  balkonu yikadim camlari sildim perdeleri cikartip yikayip astim halıları  kaldirdim kaynanamla silkeledim  sonra bi baktim adet olmuyorum sanci gelip gelip gidiyor meğer günüm geciyor farkinda degilim sonra bi baktim 10 gün  gecikme var saglik ocagina gittim hamilesin dedi şok oldum ama kac haftalik oldugu belli degildi kadin doguma gittim içimden  dedim kesin  2 3 haftalıktır  bi de o kadar şey  yaptim kesin düşer  dedim doktor  7 haftalik dedi  bi şok daha geçirdim :D resmen 2 aylik olacakti yeni yenj öğreniyordum ve şuan  26 haftalik hâlâ evimin işini  falan yapiyorum. Camlari siliyorum yerleri silip süpürüyorum  market alışverişine  gidiyorum  napalim yani 9 ay boyunca  yatalim mi ?  :) hep söylüyorlar  otur dur yapma etme bisey olur hic takmiyorum kendimi zorlamiyorum ama kendi işimide yapiyorum çok  şükür  :)

(330 puan)
Bende hep kendim yaptım işimi. Ev taşıdık evi temizledim yerleştirdim. Kaç gün iş yaptım öyle. Şimdi 30+2 oldum artık agırlaşmaya başladım.
(119 puan)
Kaç  haftaliksin :)
(723 puan)
Maşallah saolun rahatladiniz için Allah razı olsun kizlar
(119 puan)
Valla kaynanam dolaptaki tencereye bile elimi uzatmama izin vermiyordu... eger kısmeti  varsa ne yaparsan yap doğar  kısmeti  yoksa da  kılını kimildatmasan bile gider yani allahın işi :) ama gerçekten  hamile olmak çok güzel  yaa allah herkese versin kimsenin kucağını  boş  bırakmasın  resmen içimizde  eli kolu bacağı  kaşı gözü olan minik bi insan var cok tatli yaaa allahim insallah hepsi saglikla gelir :)
(723 puan)
Amin ecmain inşallah Allah'ım sen büyüksün sen koru sen sağ saglim geliştir ins.
-Reklam-
0 oy
(585 puan)
Kızlar siz yinede tedbiri elden bırakmayın herkesin bir olmuyor. Bende 12 haftama kadar çok dikkat ettim. Sonra dedimki üç ay doldu artık bişi olmaz o gün evimi temizledim nevresimleri falan değiştim halılları fırçaladım ama çok iyi hissediyodum kendimi. Sonra akşam yemekti bulaşıktı falan derken saat 9 dan sonra belim ağrımaya başladı. Yorgunluktantır dedim dinlendim uyudum. Sabahın 5 inde afedersiniz bacaklarımdan kanlar süzülüyordu ilk defa böyle bişe yaşadım ve şoka girdim. Eşim uyandı ağlamama hemen doktora gittik bebk iyi ama plesanta aşağıdaymış çabaladığım içinde kanama başlamış. Tam bir ay çektim bunu. Ayağı kalkınca başlıyordu kanama. 24 haftama kadar yattım iğne ilaç derken çıktı yukarı. 
(119 puan)
Çok geçmiş olsunn valla ben kendi işimi  yapiyorum ama söylediğim  gibi kendimi zorlamadan yapiyorum
(585 puan)
Sağol canım allah razı olsun. Dikkat et sende yavaş yavaş

649,955 soru

3,423,139 cevap

4,255,015 yorum

183,693 üye

...