0 oy
695 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (136 puan)
Merhaba arkadaşlar şu an 31 haftalık hamileyim ve ogretmenim. 2 eylülde okullar açıldığında bir hafta seminere katılıp doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum. Sonrasında ücretsiz izin almayacağım ve doğum izninden sonra ise başlayacağım. Şimdi sorum su: eylül ayında aldığımız eğitim ödeneğini alabilir miyim acaba? Alırsam ne zaman alırım? Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Simdiden teşekkürler:)

5 Cevap

0 oy
(207 puan)
Benim bildiğime göre hocam ücretli doğum izninde iseniz ödenek yatar ama eğer ücretsiz izne ayrıldınız ise yatmaz ama idarecinize yine de bir sorun ve genelde eylül ayı içinde yatar tam tarih vermek zot belli olmaz:)
(136 puan)
Tesekkur ederim ben de ücretsiz izin olmadığı takdirde aynı şekilde işleyiş olur diye biliyorum sizle teyit ettim
(207 puan)
Rica ederim inşallah sağlıcakla doğar bebişiniz
(136 puan)
Aminn inşallah çok sağ olun. Inşallah sizinki de <3
-Reklam-
0 oy
Ya net degil ama bende sey diye blyrm ilk donem izinde olcaksnz ya o zmn alinmiyor ama 2.donem baslarsaniz o zmn 2.donemlik kadari yatiyormus sabki oyle bisi duymustum. Mesela subat atamasi olanlari dusunursek onlar eylulde olmadklari icin hic almiyor degillerdir 2.donem icin onlarin ayri yatiyordur diye dusunuyrm :)
(136 puan)
Evet eşim de askere gittiğinde yalnızca ikinci dönem almıştı. Öyle bir şey olabilir dediginiz gibi teşekkürler:)
Dedigim gbi net bi bilgim yok ama kulak dolgunlugu sanki boyle bisi bliyrm ama nerden bldigimi de blmiyrm :) bende ogretmenim ilk donem dogum izni kullanacagim ikinci donem de nasipse ucretsiz dusunuyrm eylulde bana yatarsa da iade etmem lazm herhalde cnku btn sene gtmeyecegim byk ihtimal
0 oy
(326 puan)
Canım valla bilmiyorum da alırız heralde. Belki doğum izninde olduğumuz zamanı keserler. 
(136 puan)
Doğum izninde ücretsiz izne ayrilmadigimiz için kesinti olmayacağını söylemiş bir arkadaş. Bence de öyle olacak ama bakalım:) Tesekkur ederim :)
0 oy
(1,455 puan)
Eşim müdür yardımcısı, daha önce başına böyle bir şey gelmemiş :) okulunda hamile bayan olmamış hiç. ücretsiz izne ayrılmayacaksa Süreç yine normal işler, Eylül'de alır ödeneği dedi. İnşallah aksi bir durum olmaz :) 
(136 puan)
Aa teşekkür ederim sordunuz mu eşinize:) sağ olun aynen ben de öyle düşünmüştüm tesekkur ederim size ve eşinize cevabınızdan dolayı:)
(1,455 puan)
Evet sordum, yardımcı olmak istedim. Onun da hiç başına gelmemiş ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dedi. Rica ederim ne demek :)
0 oy
(270 puan)
Merhaba, çok zaman geçmiş ama yaşayanlar belki biliyordur. Bu ağustosta ayrıldım izne, ücretsiz izne de devam edeceğim kışın. Acaba ödenek yatar mı? Yatarsa geri isteme durumları olur mu?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
15 cevap 624 göst.
0 oy
7 cevap 1,691 göst.

648,195 soru

3,416,603 cevap

4,247,185 yorum

183,217 üye

...