0 oy
1,524 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)

Merhaba arkadaşlar belki bazı yerlerde bana denk gelmişsinizdir geriden geliyordu gebeliğim 8.hafta içerisindeydim doktora gittim bugün maalesef kalbi atmıyor. Lekelenmelerim de başlamıştı şimdi hafif hafif ağrılarım da var nasipse yarın lürtaj oluyorum meleğim beni cennette bekleyecek. Minik ellerini yüzünü bir gün inşallah göreceğim. 

Lütfen kimseyi kafanıza takmayın hormonlarınıza yenilmemeye çalışın kendinize iyi bakın iyi beslenin. Ben işim gereği saçma sapan beslenen ve sigara tüketen biriydim. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktım ama insanın geçmişi etkiliyor. Bebişim maalesef yaşayamadı. 

Doktor ilk gebeliklerin yüzde elli tutunduğunu yüzde elli düştüğünü söyledi. Her 5 gebelikte mutlaka bir kere düşük yaparsın üzülme sakın dedi. Sağlıklı olsaydı savaş alanında bile tutunur yaşardı,kromozomu eksik sağlıksız engelli bir çocuk olacaktı eğer yaşasaydı dedi. Engelli de olsa başımda taşır gezdiririm ama işte öldükten sonra kimle kalacak kim bakacak belki de öylr olacaktı rabbim bilir en doğrusunu. 

Çooook üzüldüm kahroldum ama asla isyan etmiyorum inşallah 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ve o zaman inşallah ilk seferde hamile kalabilirim. Görüyorum burada saçma sapan aldırıcam vs diyenleri inanın daha küçücük ama insan çok bağlanıyor çok üzgünüm ama şer deriz hayr hayr deriz şer çıkar biz bilemeyiz. Kendinize ve evlatlarınıza çok iyi bakın takmayın bir şeyi ve lütfen bana dua edin. Allah herkesin kucağını sağlıkla huzurla tez zamanda doldursun inşallah evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız. 

26 Cevap

0 oy
(180 puan)

Coook uzuldum. Allah saglikli evlat nasib etsin Insallah. Uzulneyin olur yine Insallah :(

-Reklam-
0 oy
(153 puan)

Canim benim yazdiklarin beni gecmise goturdu .2 defa yasadim inan.2.kurtajdan sonra doktora 3.sunu kaldiramam gerekli test varsa yapalim dedim.genetik test yapildi ve kanimda pihtilasma.cikti bebekler beslenemedigi icin kalp atimi olmuyormuş ve saolsun doktorum son kurtajinda içerde parca bırakmış oda uremis baska doktor fark etti hemen ameliyat oldum.3.kez hamile kalmadan aspirine basladim.9 ay boyunca kullandim igme yedim vs.kızım simdi 4 yasinda ve ben yine hamileyim bir kızım daha olacak kasımda nasip olursa.ümidini kaybetme guclu ol guzel beslen olucak sende aramiza katilacaksin ❤

0 oy
(214 puan)

Canım çok üzüldüm :(geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah.Yeniden anne olursun inşallah.Nasip...hayırlısı buymuş demekten başka elden ne gelir:(

0 oy
(248 puan)

Insallah cennet kapilarin da melegin karsilicak seni dilerim Allah tan tez zamanda bir melek daha dusursun yuvana .. 

0 oy
(507 puan)

Çok geçmiş olsun . Allah tez vakitte yerini doldursun inşallah. Kendinizi tesseli etmeniz ayrıca bir güzel. Herkes böyle kolay sabredemiyor. Allah sana hayırlı sağlikli evlat versin kucağina. 

0 oy
(67 puan)

Üzülme canım vardır bunda bi hayır ben 4 yıl olcak evleneli 3 aylik evliyken hamile kalmıştım sigara felan tüketmiyordum hemde ikizlere hamileydim 15 günüm geçmişti test yapmıştım pozitif çıkmıştı hastaneye gitmiştim herşey güzeldi ancak bebeklerim o günden 15 gün sonra düştü bi kaç ay sonra eşim askere gitti yapayanliz kaldım hiçbiryere sığamıyordum bebeklerim yaşasaydı daha mı iyi olurdu nasıl bakardım onlara bi hayır vardı demekki eşim askerden geldi yine yapmadım hemen çalıştım çabaladım evim oldu allaha şükür arabam oldu taksitle onu ödüyor eşim simdi bende heran doğum yapicam her şerde bi hayır her hayırda bi şer var üzülme kahretme hayırlısıyla inşallah birdaha kalırsın 

İlgili bir soru bulunamadı

652,236 soru

3,432,206 cevap

4,265,079 yorum

184,344 üye

...