0 oy
380 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (744 puan)

Kızlae 8 haftalık hamileyim düne kadar koluları asırı derece alırdım tiksinirdim çok . Hamilelik belirtim buydu bugün yok bi kere bebeğiin kalbi durdu 8 haftalıkken şimdi aynısı olur diye çok korlyrumm

4 Cevap

0 oy
(952 puan)

Yüreğini ferah tut canım.Benım de 14 te mıde bulantısı bas dönmesi bı anda geçmişti. Böyle olurmuş.Çok tedirginsen git bi ultrasona gir için rahatlasın.

-Reklam-
0 oy

En ufak seyde kendini sitrese sokma  

Ben hamileyim dedigime kendim inanmiyodum :D hic bi sey olmuyodu ne kusma ne tiksinme ne bas donmesi hic bisey taki 18 . Haftama kadar :) limon isteyince canim anladim dedim ben hamileyimm:)))

;) valla kabugu aci olmasa onuda yerim  ama fazla yeme ben bi ara mide sorunu cektim yaniyordu midem birde yemek yedikten sonra kotu oluyodu doktor fazla limon asit oldugu icin yapiyo dedi :)
Valla tatli seyler hic istemiyo canim cikolata pasta falan eskiden gotururdum cok cok markete gidince alirdim mutlaka suan evde cikolata var ben yiyemiyorum canim cekmiyor hep boyle erik olcak limon olcak baska eksi dusunemiyom :'D bir kizim var bir oglum olsun cok isterim :)
Valla yediklerimizle cjnsiyetin bi ilgisinin oldugunu dusunmuyorum cnm cunku mahalledeki tum kadinlar tutturdu seninki kiz  o zamn doktorlar yaniliyo sen eksiyi cok yiyon diyolar gına geldi onlara erkek demekten :D
Aynen olabilir cnm bizimkilerde hep diyo kizin olcak diye ye eksiyi dogur ayseyi diyolar ama bakalim nasip❤☘☘☺☹‍⚕️‍‍‍♀️‍♂️‍♀️‍♂️‍♀️✌✌‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍✊
Hakkinda hayirlisi olsun saglikla sıhhatle dogsunlarda kiz erkek ikisode can :)
0 oy
(3,107 puan)

kontrolün ne zaman eger cok gecse git doktora en azindan stresten kurtulursun benimde aynen senin gibi bi düşüğüm oldu bende hamile kalinca çay ve sigaradan tiksinirim 2. gebeliğimde de ayni sekilde 9 ay tiksinmistim düşük olanda da ya 7 di ya 8. hafta tam hatirlamiyorum tiksintilerin kayboldu ve düsük oldu paniklemen için yazmiyorum canim ne gelirse Rabbimizden karnimizdaki bebeklerin alacak nefesi nasibi varsa öyle yada böyle gelecekler dünyaya sen stresten kurtul diye diyorum git doktora icin rahat eder en azindan bak biraz uzun oldu ama düşükten sonraki bu gebeligimdede 14. hafta tum belirtilerim ayni düşükteki gibi kayboldu bende cok korkmustum acaba budami gitti diye ama 2 gün sonrasina doktor randevum vardi gittiğimde doktorum normal oldugunu söylemisti böylede olabilir karar senin

(744 puan)
İnş kısmet uzunca cevpladıgınız için teşekkür ederim :)))
(3,107 puan)
rica ederim canim
0 oy
(3,293 puan)

Canım ilk gebeligimde 9 haftalikkeb kalbi durmuştu ve belirtiler yok olmuştu mide bulantim özellikle.

Bu gebeligimde 8. Hafta da bigun bi kalktım hocbiseyim yok midem bulanmiyor,istahim açık vs. başladım ağlamaya gitti diye.  Doktora gidip dedim ki benim bulantim durdu bebegime bişey oldu kaybettim. Doktor da yüzüme bakiyor ee dedi bunun için mi agliyorsun bi gun bulanir, bi gün bulanmaz bi gün çok istahsiz olursun bi gün iştahlı. Bunlarin bebeğinin öldüğüne baglayamazsin dedi ve ultrasona soktu bebeğim ordaydi.

Velhasıl canım , bizim toplumdan kaynaklı bu korkularimiz beynimize kaziyolar. Yok belirtiler kaybolursa su olur, bu olur hepsi uydurma gönlünü ferah tut Allahın izniyle hicbisey olmaz ama tedbiri ihmal etme, herşeyi hisseden insanın kendisi :)

(744 puan)
Tesekkur ederım ama elde olmadan korkuyoruz :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
4 cevap 632 göst.
0 oy
9 cevap 1,225 göst.
27 Kasım 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Minaye (81 puan) sordu
0 oy
5 cevap 427 göst.
10 Ocak 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde busraaa88 (4 puan) sordu

644,157 soru

3,402,229 cevap

4,229,691 yorum

182,165 üye

...