0 oy
607 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (109 puan)

Kizlar 36+3 haftalik olduk . Onceden de hep sancilarim oluyordu neyse oralari geciyorum cok uzunlar :D bugun nst de sancilarim cikti doktorum cati muaynesi yaparken aha dedi geldi geliyor :P 1 2 cm kadar acilma varmis ve ayaktaylen asiri asagiya baski oluyordu bu hissettigimde bebek cok asagidaymis kafasi elime geldi dedi doktorum <3 Bayrami bulmaz acilman sancin olursa hemen gel cikti cikicak nerdeyse dedi:) beni bi heyecan sardi kizlar var mi basina gelen bu sekilde doktoru soyleyen :woot:  diyorum kanala girmis mi yani kiz diyor kanal mi kaldi geliyor sabredemedi bizim ki <3 Dua beklerim insaAllah yazimi okuyanlardan ... ;)

Gebelik haftası 36+3

7 Cevap

+1 oy
(41 puan)
Allah yardımcın olsun inşallah tek seferde sağ salim kucağına gelir inşallah başıma gelmedi ama aşağıya baskı kısmını anlıyorum bendede aynısı var 35+1 im pazartesi kontrolüm var bakalım:))
(109 puan)
Ayy insaAllah canim benim Allah razi olsun. Senin de hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin Rabbim :))
-Reklam-
+1 oy
(487 puan)
Canim haftamiz aynı 36+3 çıktım bu gün bende bana da doğum yakın dedi ben bile birden panik oldum ni garip oldum senin daha yakınmış hadi sağlıkla doğuş inşallah 
(109 puan)
InsaAllah canim benim. Insan panik oluyor gercekten . Sende hayirlisiyla tek sefer de dogur insaAllah :))
+1 oy
(341 puan)
Valla bunu yazarken nasıl heyecanlanmışsındır allahım sağa salim kucağına almayı nasip etsin iki bayram  birden yaşatsın 
(109 puan)
Agzim kulaklarimda mi desem panik stres tedirginlik hepsinin karisimi biseyler mi desem :))amin insaAllah canim benim bilmukabele :))
+1 oy
(858 puan)
Ya darısı başıma inşallah :) bende sancim vardı gittim hiç çıkmadı ntsde. Yarın bida gitcem :((
(858 puan)
Sorma bugün iki kez girdim ikisinde de uyur mu bi evlat ya :))) yarın sabah bida çağırdı doktorum. 38+5 canım. Yarın açılmaya bakcak bakalım geçen hafta bı cm vardı inşallah vardır. Sancim da gidip geliyor bakalım neler olcak :)
(109 puan)
Ay hadi insaAllah acilman da olsun sancin da hep beraber topluca doguralim :) senin de artik kapiya dayanmis 39 olmus nerdeyse :)
(858 puan)
Sorma sorma ya bayrama gelmeden doktorum gitmeden doguruvereydim sagliklica :)) amin inşallah hayirlsiyla
(109 puan)
InsaAllah canim alisiyoruz ya onlara olmamalari insani tedirgin ediyor :) saglikla dogsunlar insaAllah :))
(858 puan)
Amin inşallah hayirlsiyla sagliklica canım ❤️
+1 oy
(191 puan)
İlk gebelik mi ? bebeğin kanala girdi mi ? girdiğinde nasıl anlarız
(109 puan)
Valla demedi yani :) sancin olursa cok gelirsin eger gece olursa ebeler acilmana bakar varsa eger beni ararlar gelirim dedi ;) bende baska bisey soramadim zaten agzim kulaklarimda bi degisik oldum . Sence neler sormam lazimdi :)). Senin kac haftalik nst de sancin cikiyor mu ?
(858 puan)
Aynen cnim bende geçen hafta gittiğimde baktı 1 cm açıklık var dedi rahim yumuşamış doğuma hazırlanıyor dedi. Haftaya kadar sancin suyun olursa hemen gel olmazsa perşembe gel dedi. Bugün gittim işte öğlen sancim vardi aslında Bebek uyuduğu için çıkmadı sancı . Doktor da dedi yarına kadar biraz dur bakalım yarın acilmana diye. 38+5 canım yukarda yazistigin benim :)))
(858 puan)
Benimde aşağı doğru baskı var bugün dedim ama normal dedi . Bilmiyorum ki valla tam ne sormamız lazım
(109 puan)
Kiz cevabin altinda konusunca hic isme dikkat etmedim o yuzden sordum :))  hadi bakalim acilsin sanci da artar otomatk olarak :) bende 2 hafta once dedigimde normal dedi ama su 3 4 gundur ayaga kalkiyorum ya her adimda sanki tas koymuslarda orda onu saga sola dengemi bozarcasina tasiyormusum gibi hissediyorum normal bi baski degil yani :)
(858 puan)
Aynen ya bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :) yarını heyecanla bekliyorum bende yaa
+1 oy
(1,455 puan)
Ayyyy inanmıyorum yaaa  insallah sağlıkla kolayca gelir canım çok sevindim, biraz erken gibi ama benim de 36da olsa ne güzel olur :D olmadı 37. Sabredemiyorm artık
(109 puan)
InsaAllah 37 nin sonunu frlan gorurum bakalim.  Sancilarin agrilarin mi var bu yuzden mi diyorsun sabredemiyorum diye :)
(1,455 puan)
Ya açıkçası biseler oluyor çok şiddetli ağrılar. Ama ben ilk olduğu için yalancı sancı, kasılma falan nasıl oluyor bilmiyorum.
Sabredememe sebebim, fiziksel olarak çok kısıtlanmış hâlde olmam. Oturmak kalkmak, merdiven inip çıkmak, yatakta dönmek, wc gitmek kadar en basit işleri bile nefes nefese, ağrı dolu halledebiliyorum. Bu yüzden sabredemiyorm en çok :) bide bebise kavuşmak bir an önce:)))
(109 puan)
Canım tecrube ile sabitledim artik . Yalanci olanlar geldiginde ayaga kalk yuru ayaktaysan su ic soluna uzan . Cikolata tatli biseyler ye . Bunlar uzun suremeyip bu sekil yapinca yalanci olanlar :) kasilma da bebek sertlesiyor gibi oluyor karninin her tarafinda üşütme gibu ve adet sancilari gibi alttan batmalarin oluyor . Belin sirtin agriyor tutuluyor :) ve en onemlisi bunlarin sureleri . Gercek sancilar daha kisa aralikli daha uzun sureli . Ah ahh yatakta donememek kalkinca kalca agrisi ve en onemlisi habire tuvalet bayagu iyi kanka olduk cesmeyle masrafayla :) az kaldi az ne kadar içerdeler o kadar iyi :))
(1,455 puan)
Aa o zaman bendekiler gerçekten yalancı sancı ve kasılmaymış. Çünkü dediğin gibi biraz yürüyünce hafifliyor ya da dinlendiğim zaman. Uzun sürmüyor. Sık sık olsa da düzensiz oluyor. Öyle vallahi, anne karnında geçen bir gün dışarıdaki 1 haftaya eşitmis gelişim açısından. Bunca zaman sabrettik en hayırlı zamanda gelsin inşallah :) sen de lütfen doğum yapınca buraya yaz :))
(109 puan)
Gercek oldugunda zaten ayirt edicek derecede oluyormuş kismen yasadim ama bakalim daha nasillarini gorucez :) amin insaAllah canim . Tamam soz unutmayip yazicam bu yorumun altina :))
+1 oy
(264 puan)
Kilosu kaç bebişin? 
(109 puan)
Canim yanlis anlama ama kiloyu pek soylemiyorum kimseye . Az veya cok bu konuda nazar degermis cunku.  Kusura bakma olur mu :)
(191 puan)
son üç ayda yanılma oluyor diyorlar. önemli olan bebegìn kendi istediği vakitte gelmesi
(109 puan)
Evet 500 ile 1000 gr arasi farkedebiliyormus . Saglikli olsunlar gerisi onemli degil

650,975 soru

3,427,105 cevap

4,259,613 yorum

183,985 üye

...