0 oy
517 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (214 puan)
Kizar ücüz gebelik olan varsa iletisime gecelim riskleri neler nasil dikkat etmeliyz fikir alis verisnde bulunalm
Gebelik haftası 7

4 Cevap

0 oy
(2,070 puan)
Arkadaşımın tüp bebek yöntemiyle  üçüzleri oldu şubat ayında. Çok güzel geçti gebeliği birde o halde çalıştı. Sık sık kontrollere gitti. Acıbadem de de dogum yaptı. Bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı iğne vurundu gebeliginde . Sağlıklı 3 erkek evladı var şu an.
(214 puan)
Bilgin varmi acaba 1tanesinn alam dyo doktorum bna ona da dedikler mi
 Acaba
(214 puan)
Erken dogum mu oldu bde
(47 puan)
Aldırmayın canım ya kıyma o cana böyle bi seçim yapma yazık 3ünün de yaşamaya hakkı varken.tıp gelişti 6 aylıklar bile Allahn izniyle yaşıyor artk.senin 3üzler de yaşar inşaAllah
(214 puan)
Insallh cnm  aldrmicaz zaten esim olmaz dedi cani veren rabbm alan rabbm dedi hyirlisi dedikbklioz 7haftalik kalbleride atio
(47 puan)
Aynrn canım benm günahına girmeyin sana Bi zararı olmayacaksa.
(2,070 puan)
Aslında ikizdi  arkadaşımın sonradan biri kendi içinde tekrardan bölünmüş ve üçüz olmuşlar. Aldırmayı hiç düşünmedi. Sağlıklı geliştiler çünkü.
(214 puan)
Bna zarari yok da erken dogum riskini azaltmak icn onu dedi dktor
(214 puan)
Yok yok dogircam 3nde allh nasip ederse
(2,070 puan)
Ben olsam bende aldırmazdım. Cani veren Allah. Alacaksa o alsın. Bende kıyamazdım. Hem hangi birine kıyılırki. Allah yardımcınız olacaktır. Siz bol bol dinlenin. İnşallah yavrularınızı kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz.
(47 puan)
Benm kardeşim de prematüre dogdu 6bucuk aylıktı şimdi 10 yaşında inşallah sizde sag saglım KUCAGINIZA alırsınız
(214 puan)
Insallh amin 3 de ayr keselerde imis o na iyi dedi dontoe
(2,070 puan)
Çok şükür. Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy

Ücüzmü aman yarabbi ben birinde mahvoldum naısl bakıcam diye düşünüyom sen ücüz allah kolaylık versin uzun ömür versin hepsine bi arada büyür giderler :O:)

(214 puan)
Evet ücüz allhn bi hkmeti iste insallh dgarlarda sağ salim bkmasini ailem kaunanmgil hpsi gelecekler
Ay maşallah iyi bari. İnşallah sağlıklı sıhhatli kolay bir doğumun olur annesi muz ye vol vol kilo alsınlar
(2,070 puan)
Tek başına bakılmaz zaten. Hep beraber büyütürsünüz   insallah
(214 puan)
Insallh cnm insallh amin hepsnden yiyorum esim annem srekli ynndalar hp yatiom evde dolaniom
(214 puan)
ınsallh rabbm o gunleride gosterr amin
0 oy
(944 puan)
Benim arkadaşım 3 uz doğurdu tüp bebek tedavisi ile. Şuan 2 yasindalar ve çok tatlı oğulları var. Ha erken doğum oldu mu derseniz evet oldu ama artik tip çok ilerledi bebisler gayet hizli tolarlandilar
(214 puan)
Insallh cnm hayrlisi deyip  yavrularmi bklcm
0 oy
(2,074 puan)
Ben tup bebekle ikiz hamileyim cok sukur. Ucuz olan dogumlarida goruyorum ama yakin cevremde yok. Rahim tek gebelige cok daha uygun oldugundan cogul gebelikte hersey yolunda dahi olsa riskli gebelik grubunda. Vucut kitle indeksine gore alacagin kiloyu ogren simdiden cunku ilerde tasima sknti olmasin ki erken dogumda olmasin. Ben son zamanlarda zorlanmaya baslayinca birde sekerim sinirda xikti hizli kilo almisim hep sunu yiyim bunu yiyim derken suan diyetisyene gidiyirum benim kilo almam durdu ama bebisler cok daha iyi kilo aliyor diyebilirim. O yuzden saglikli beslenmen cok onenmli. Birde verilen ilaclara dikkkat et. Transferi yaoan yer duzenlesin ilaclarini. Beni takip eden dr 16da birak demisti ama transferi yapan merkezde ilk oyle dedi sonra cogul gebelik mevcut diye aradik biz o zaman 32ye kadar devam dedi kan sulandiricilar ve progestan icin.
(2,074 puan)
Birde yakinlarinda varsa gebelik okukuna git ben gidiyorum egzersizlerede katiliyorum kendimi zorlamadan cok daha dincim. Ancak ilk 12 hafta hel yattim tutunmalari guclu olsun düşük olmasin diye kendime cok dikkat ettim. Sonra vucut sersemlestigi icin yatmayi biraktim ama kendimi yine yormuyorum. Ucunude saglikla alirsin insallah kucağına.
(214 puan)
Igneyi brak dedi doktorum ecsoprinide brak dedi jele dvam bi de vtmin ilacna dvm dedi suan bi skntim yok masallh bbklrrde iyi tek kesedeler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 710 göst.
0 oy
1 cevap 257 göst.
0 oy
36 cevap 2,045 göst.

650,656 soru

3,425,892 cevap

4,258,191 yorum

183,877 üye

...