0 oy
3,189 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (103 puan)

Litetrax 4 Travel Sistem Bebek Arabası baktık bugün eşimle ve içimize sindi. Araştırma aşamasındayız henüz ama kullanan var mı, memnun kaldınız mı? Eksik gördüğünüz herhangi bir özelliği mevcut mudur? Çift yönlü kullanım istiyordum aslında ama tentesinde penceresi olunca çok da önemsemedim. Ne diyorsunuz? Şimdiden teşekkürler. 

Gebelik haftası 20+6

14 Cevap

+1 oy
(4 puan)
Merhaba canım 

Biz de ne zamandır bu araba ile joie Chrome modeli arasında git gel yaşıyoruz. Ama sonunda kararımızı joie Chrome dan yana kullanıcaz. Mağazada Chrome kullanan bir çifte denk geldik çok övdü ler bu modeli. Literax 4 ise arkadaşımda var. Tamam yukarıda penceresi var ama sadece görmek için gerekli değil diyor çift yön. Rüzgarda güneşte çocuğu kendine çevirmen gerekebiliyor ben eksikliğini hissettim açıkcası dedi. Bir de bu iki model de 4 yaşa kadar kullanılıyormuş baston arabaya ihtiyaç olmuyormuş. Biz sanırım pusetini almıycaz. Çünkü zaten Chrome yenidoğan a uyumluymuş ana gövdesi. Kış bebeği olucak nasipse bebeğimiz. Pusete ihtiyaç duymayız dedik.. 
(103 puan)
Rüzgar falan hiç aklıma gelmemişti ben daha çok yüzü bana dönük olsun, içim daha rahat eder diye düşünerek tercih edecektim. Dediğiniz çok mantıklı. Chrome a baktım, o da güzelmiş, hemen hemen de aynı zaten. İyice araştıracağım. Çok teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(858 puan)
Canım attığın linkten baktım da. O kadar para verdikten sonra bence çift yönlü olması daha iyi . Ama tabiki de senin kararın güzel araba 
(103 puan)
Yeni yeni bakıyorum daha, çift yönlü olmasına dikkat ediyordum aslında ama araba çok hoşumuza gitti. Fiyat için indirim takip edeceğim. Teşekkürler fikriniz için.
0 oy
(401 puan)

Gebelik haftan daha erken canım biraz daha araştırmanın tavsiye ederim. Ben de bakmıştım ama fiyat yüksek geldi biraz. Tabi sende bütçe olarak zorlamayacaksa güzel duruyor. Sonradan daha güzelini görüp pişman olma diye acele etme dedim :)

(103 puan)
Aslına bakarsanız ilk defa çıkıp araştırdık ama bu modeli internetten görüp çok beğendim. Fiyat indirimlerini takip edeceğim, daha bir sürü model var karar vermek çok zor. O yüzden erkenden en azından fikrimiz olsun diye bakmaya başladık. Teşekkürler fikriniz için.
(401 puan)
Rica ederim. Ben de Bayadır araştırıyorum hala karar veremedim
0 oy
(982 puan)

image

ben de böyle almayı planlıyorum arabanız varsa çok da pahalı birşey almaya gerek yok diye düşünüyorum
(982 puan)
Bu da çift yönlü kullanılıyor
(103 puan)
Arabamız yok ama ben fiyat uygun olursa böyle bir şey almayı da düşünürüm. Çünkü arabaya niyetliyiz. Güzel görünüyor, ben de bakayım bu modele. Karar vermek çok zor. Burda yanıtlardan güzel tecrübeler ediniyor insan. Teşekkürler fikriniz için.
(982 puan)
Rica ederim .. Bizde yeni aldık arabayı .. Kredi falan ödüyoruz o yüzden uygun fiyatlılara bakıyorum destek olmak için
0 oy
(5 puan)
Ben bu bebek arabasından aldim gayet rahat 0 çift yonlu olmamasi önemli değil katlaninca hafif oluyor tekerlekleri cok buyuk degil puset de zaten bebek arabasina takiliyor sokulmeden kolay ve pratik tavsiye ederim 
(103 puan)
Genel anlamda benim de çok hoşuma gitti fakat ilk defa çıkıp bebek arabası baktık. Bu modeli uzun zamandır görüp takip ediyorum. Daha uygun fiyatlı bir şey bulabilir miyim ya da indirime denk gelir miyim diye bekleyeceğim. Zaten haftam da erken henüz. Sadece fikir sahibi olmak için, iyi bir karar vermek için araştırmaya yapmaya başladım. Fikriniz ve tavsiyeniz için teşekkürler.
0 oy
(33 puan)

Canım e bebekten bu arabayi aldim daha kullanmadim ama kullanan herkez memnun fiyati da  uygun seninkinden icinde hem anne cantasi hemde yagmurlugu var tavsiye ederim fiyati surekli dusuyor cikiyor ben 1.300 almistim gecen ay 1. Dusmustu simdide bu olmus 

image

(103 puan)
Baby&plus ın bir modelini gördüm ama bu muydu bilmiyorum. Bunu da araştırayım. Bu dönemde her şey masraf, nerden kıssak kardır. Tavsiyeniz için çok teşekkürler
0 oy
(816 puan)
Fiyat nerde yaa ben göremedim
(858 puan)
Atılan linke tıkla soruyu soran arkadasin . Ordan aciliyor canım
(816 puan)
Linoe tıkladım arabayı gördüm fiyatı göremedim zaten
(858 puan)
Tıklayıp biraz bekleyince yazıyor altında. 1600tl
0 oy
(700 puan)
Bizim aldığımız bunun benzeri ve başka Bi marka. İndirimde 1700e aldık şuan 2200 lira. Bebeğin konforu da önemli annenin rahat kullanabilmesi de. Önemli olan içine sinmesi çünkü Bi noktada elin kolun oluyor bu arabalar 
(103 puan)
Evet öyle gerçekten. Kış bebeği olacağı için sıkça kullanacağım muhtemelen, bir de en az dört sene. İlk bebeğim, sonrasında da kullanırım diye ümit ediyorum Allahın izniyle. Yani kaliteli olması ağır basıyor ama tabi maddiyat da önemli. Umarım içime sinen güzel bir şey bulurum. Teşekkürler.
0 oy
(409 puan)

E bebekten bizde bunu aldık canım

image


(103 puan)
Ayrıca beneto dan özellikle uzak durmanızı tavsiye ederim. Görünümü şık falan ama kendi satıcısı bile önermedi, elimdeki bitince satışını yapmayacağım demişti.
(1 puan)
düzenledi
Baktım da fiyat ve özellik olarak aynı neredeyse silverda çift yönlü kullanım yok ama 6 kg olduğu için tercihim hafif olandan yana olacak sanırım gözümle görerek almak istiyorum ama bu marka yalnızca jokerde var ve edirne de yaşadığım için burada joker yok ne yazık ki ablama rica ettim o gidip bakacak hepimiz için hayırlısı olur inşallah
(103 puan)
Joker bana da yakın değil maalesef. Çift yönlü olmamasına çok takılmıyordum ama rüzgarlı, yağmurlu, güneşli havalarda insan kontrol etme ihtiyacı hissediyor, yüzünü görmek istiyor dedi çoğu kişi. Mantıklı geldi. Joie Chrome düşünüyordum öncesinde hatta, çift yönlü olmayınca vazgeçtim. Ben de görerek, sürüşünü deneyerek, kendim en azından bir kere açma kapamasını tecrübe ederek almak istiyorum. Sonra hayal kırıklığı olabiliyor. Kış bebeği olacağı için acele etmedim almakta, iyice inceleyip bakıcam. Sizin içinize sinen, tavsiye edeceğiniz bir şey olursa yine yazarsanız çok sevinirim. :)
(1 puan)
Ablam baktı bugün oldukça hafif ve sürümü kolaymış tek elle açıp kapanabiliyor da ben de aldım bir daha bu kadar indirimde yakalayamam diye düşünerek çift yönlü olmaması ilk bi kaç ay önemli bana göre onu da kış bebeği olacağı için çabucak atlatacağız inşallah gerekirse her dışarı çıkardığımda sürekli durup kontrol edeceğim işte çözümüm bu kendimce :)
(103 puan)
Ben de bakayım o hâlde, bebek arabası seçmek beşikten falan daha zor. Çok teşekkür ederim :)
0 oy
(2,020 puan)
Bnce bu kadar abartı şeylere gerek yok bn 350 ye travel sistem aldım netten 2 sene kullandım kızımda şimdi ise 33 haftalığım oğlumdada kullanıcam hemde çift yönlü. Pusetli araba da çocuk koltuğu olarak ta kullanılıyor sana kalmış bişey
(103 puan)
Umarım sizin gibi ben de "içime sinen" bir ürün bulurum.
0 oy
(26 puan)
yeniden gösterildi
Canım bu kadar parayı bence bu arabaya verme ben alalı 1 hafta oldu johnson travel sistem çift yönlü bebek arabası çok içime sinerek aldım bende özellikle çift yönlü olmasına önem verdim çok beğendim civil mağazasında indirimdeydi ordan aldım bi bak derim ben 
(103 puan)
Başka bir arkadaş daha önerdi, fiyatı da uygun. Ona da bakacağım en yakın zamanda, çok teşekkürler.
0 oy
(2,725 puan)

Ya canm guzel de cok para :ermm:

(103 puan)
Evet, maalesef. Çok hoşuma gitti fakat daha uygunlarını ve kullanışlı olanlarını araştıracağım.
(2,725 puan)
Tabiki  yazik valla okdr paraya indirim takip edersiniz
0 oy
(9 puan)
Bende bu modeli cok istiyorum ama okadar para vermek istemiyorum o yuzden  vazgectim 
(103 puan)
Araştıralım:) Daha uygun ve kullanışlı bir model bulduğumda yeniden yazarım. Size de fikir olur. Aynı şekilde sizin de içinize sinen bir şey olur da yazarsanız sevinirim. :)
0 oy
Canım bende bu arabada karar kılmıştım  bayagi da araştırdım ama tek yönlü olması sıkıntı olurdu . Daha sonra Chrome  modelini aldım çift yönlü çok hafif katlanmasi kolay valiz gibi surukleniyor.  Şimdi kullanıyorumda  iyi ki almışım çünkü bebeğim beni görmek istiyor sürerken. 
(103 puan)
Söylediğiniz modeli önerdiler. En kısa zamanda ona da bakacağım. Çok teşekkürler :)

İlgili sorular

647,149 soru

3,412,777 cevap

4,242,502 yorum

182,918 üye

...