0 oy
381 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (16 puan)
Kasıklarım 2 gündür şiş 14+6 günlük hamileyim. Hafif ağrı oluyor bazen hapşırırken bazen ağrı artıyor ağrı dediğimde batma hissii oluyor. Akıntımda birazcık fazla. İlk gebeliğim takdir ederseniz ki tecrübesizim. Dün acile gittik doktor fıtık var mı diye baktı ultrasonda açılma var mı diye baktı herşey normal dedi. Sizce bi sorun var mı bu yaşadıklarımı yaşayan var mı. Birde doktorum erkek soramıyorum eşimle ilişkiye girmem de sakınca var mı acaba o yüzden olmuş olabilir mi? 
Gebelik haftası 14+6

5 Cevap

+1 oy
(1,309 puan)
Agrin olsa da olmasa da iliski konusunda doktorunla her turlu konusmalisin. Bunda utanilacak bisey yok. Illa ki konusamiyorum diyorsan ya kadin doktora git ya da hic iliskiye girme
-Reklam-
0 oy
(430 puan)
Canm akinti normal batma ve ağrı da normal ama ilişkiyi doktora sormadan girme lütfen
(16 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(358 puan)
Canım aynı soruyu doktoruma cumartesi günü ben sordum. Doktorum ilişkiye girilebilir dedi. Ama sperm rahimi kasacagi için prezervatif kullanmamızı önerdi. Kasılmaların bundan da olabilir bende de oluyordu. Biz 15+5 olduk.
(16 puan)
Olabilir bundan sonra daha dikkatli olacağım teşekkür ederim cevabınız için
(358 puan)
Rica ederim canım.
0 oy
(666 puan)

3cü ayına kadar iliskiye girmesen daha iyi olur.. lekelenmen kanaman olursa acile git... 

Dikkat et kendini yorma fazla ziplama yuksek bir yere uzanma
(16 puan)
teşekkür ederim dikkat edeceğim
0 oy
(735 puan)
O haftalarda ağrı sızı hepsi normal, aşırı derecede olmadığı sürece. 

Doktor doktordur, erkeği kadını ayırmamak lazım, en azından ben öyle düşünüyorum. Güvenmiyorsan doktoruna değiştirebilirsin o ayrı konu, ama bence doktorun cinsiyeti yoktur. Rahatsız olduğum doktoru da ben olsam şikayet ederim ve bir daha gitmem. 
(16 puan)
Ben balıkesirde oturuyorum ve burası büyük bi şehir olarak geçsede küçük bi yer doktorumuz balıkesirde ki iyi doktorlardan bir tanesi devlete gidiyorum. Annemde benmle birlikte doktorun yanına giriyor ve annemin yanında sormayı çekiniyorum. Anneme girme sen diyemiyorum çünkü eşim anneminde girmesini istiyor doktor erkek diye kıskançlık yapıyor 4 aylık evliyim henüz bu yüzden biraz daha kıskanç  cicim ayları dedikleri ayda olduğumuz için sanırım o yüzden de annem olduğu için soramıyorun
(735 puan)
Bir şey diyemeyeceğim, bu konuda. Ben kendim şahsen kıskanç bir adamla yapamazdım :) onu biliyorum :)))) adamın gırtlağına sarılıp sananeee falan diye çığlık atardım herhalde :))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 400 göst.
0 oy
0 cevap 269 göst.

647,746 soru

3,415,017 cevap

4,245,467 yorum

183,083 üye

...