0 oy
336 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)
Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci gebeliğim arada hemn hemen 5 sene var ama unutmuşum heralde :-) 27 haftalık olduk ama sol kasığımda ayağı var gibi geliyor arada bi gerdiriyor kendini ayağı çıkacak sanki oradan bi kaç gündür hep oralarda yatınca kayıyor ama ayağa kalkayım yada oturayım yine oraya geliyor. Sizlerde de oluyormuydu acaba arkadaşlar sanki sıkıştırıyormuşum gibi geliyor oraya gelince.. :-| şimdiden cevaplar için teşekkür ederim. 
Gebelik haftası 27

2 Cevap

0 oy
(181 puan)
Merhaba

bende 27+5  ucunce bebegine hamileyim

Suan bebegim sol kasigimi iteleyip duruyo ama basi asagida ve o itelemesini elleriyle yapiyo sanirim doktorum elleri orda demisti cunku en basindan beri kafasi asagida
(59 puan)
Anladım canım demekki olabilen birşeymiş korktum sürekli orada olunca ilk kızımda hareketliydi ama geçmiş zaman olunca unutuyor insan bidahaki kontrol de söylücem bunu :-)
-Reklam-
0 oy
(749 puan)
Ben de 32 haftalık hamileyim 4. bebeğe hepsi de kız hepsinde sol tarafta hissettim ve sanki ayakları her an rahimden çıkacakmış gibi oluyor şu an bile yazarken aynı şeyleri yaşıyorum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 
(59 puan)
Benimde ikinci kızım olacak Allahın izni ile valla bayabi zorluyor sol kasığımı şu bi kaç gündür hep oralarda yatarken bile baskısını hissediyorum yatamıyorum o tarafa ister istemez sıkışacak gibi geliyor. Çoğu bitti sayılır sonlara doğru gelince sorunlarda oluyor canları sağolsun napalm valla amin canım Allahım hepimizi sağlıcakla hayırlısıyla sona kavuştursun inşallah.

İlgili sorular

655,263 soru

3,443,726 cevap

4,277,946 yorum

185,138 üye

...