0 oy
238 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (10 puan)

Selam benim ablam 7ayik olucak hamileligi oglan cocukuna hamile diyorki 2gun bi terpeyor normal mi acaba ???

3 Cevap

0 oy
(73 puan)

Mence həkimi ilə danışsın. Çünki mene həkimim demişdiki bir gün tərpənməsə gələsən xəsrəxanaya. Məncə geidb bir uzi eliyib baxdırsın. 7 aylıq deyirsiz hemde

Beli mende hamileyem 5ayliq mende hergun terpenir yeni odeqer guclu tepik atmir amma gezirde harahat hissedirem mene dune dedi cox narahat oldum nye olsun neden ola bilir size problem neydi¿?
Mende bir gün oldu çox qorxdum. Gün ərzində heç tərpənmədi. Sabahı gün tərpəndi. Ama yenə dözməyib getdim həkimə. Dedi bir gün oldusa heçnə olmaz ola bilsinki sən çox işləmisən ya gəzmisən oda ona görə yatıb. Ama bunan sonra yenə görsənki bir gün yada iki gün tərpənmir  mütləq gəl. Məncə getsin həkiminə.
-Reklam-
0 oy
(3,293 puan)

Anlamıyorum ne demek istediğini :(

Canim 30haftalik hamiledir ablam cocuku 2gun ten bir terpenyor normal mi ??
(306 puan)
2 günde bir tekmeliyormus canim
0 oy
(306 puan)

Yanlış anlamadıysam 2 günde bir tekmeliyo demek istemissiniz. Benc e normal değil günde en az 10 defa hareket etmesi lazım. Ben öyle biliyorum. Doktora görünmek en doğrusu bence  :)

Evet iki günden bi  hareket ediyormuş. bemcede normal değil. Çünki benimde doktorum bana söylemişdi bi gün hareket etmese murlaka gel yanıma diye. Bence bi gidip bakamlı. En az ultrasona girmeli. Bebeğini görüb rahat olmalı. Ben dayanamadım gitdim. Bende sadece bir gün öyle oldu çok korktum hemen yarın gitdim doktoruma. Çok şükür iyiydi

İlgili bir soru bulunamadı

651,083 soru

3,427,525 cevap

4,260,066 yorum

184,020 üye

...