0 oy
445 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1,129 puan)
Merhaba hepinize hayırlı sabahlar. Normalde ev işleri yapıyorum ama ağrım sızım olmuyordu ev hanımıyım çok sosyal biri değilim genelde evdeyim.Dünde şeker yüklemesi için çıktım araca biraz sert desteksiz bindim odur budur sol kasığım kıvrandırıyor. Doktora da sordum gitmişken bebek kanalda değil ters duruyor ondan ağrır sağlığı yerinde dedi ama içim rahat değil.Çünkü bekarken bile en ağır ağrılarım olsa yatardım sabaha geçerdi.İlk defa yattım sabah kalktım ve hala aynı.Hastaneden geldiğimde oturdum hafifledi ağrı birde 8 kg falan poşet taşıdım.Toplam 7.54 kmde yürümüşüm tabi bunun yarısı poşetlerledir. Ayağa kalktım bildiğiniz dik duramadım ağrıdan kalçam çıkık çıkık yürüdüm evin içinde. Şuan da çok ağrıyor. Allah kimsenin sağlığına zeval vermesin valla neren ağrısa canın orda. Dermansız dert vermesin inş. Sizde de böyle yaşayan oldu mu biraz uzun yazdım ama hoş görün. 
Gebelik haftası 27+3

1 cevap

0 oy
Valla canim ben daha 13 haftaligim sert zeminde bile otursam kalca kemigim belim cok ağrıyor azicik sarsilsam yada uzulsem kasiklarima agri giriyor gebe kaldigimdan beri yani o tarz agrilarin olmasi normal bide sen kendini baya yormussun farkinda olmadan sonucta fazladan bi agirlik taşıyorsun bu aralar dinlen biraz bide dinlendigin halde azalma olmazsa artarsa tekrar git doktora mutlaka geçmiş olsun allah bi sıkıntı vermesin insallah 
(1,129 puan)
Haklısın canım sende bile ağrı oluyorsa şimdiden bende olması çok normal evet yordum bayağ bebek ağırlık yapıyor vücuda birde eklenti yaparsak olacağı böyle olur tabi. Hani acaba zorladığmdan mı yoksa haftanın getirisimi o onu merak ettim demek ki zorladığmdan sağolasın bilgilendirdiğin için inş sağsağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi. Çok sağol amin amin inş :)
Amin canim kazasiz belasiz ama dediğim gibi dinlendigin halde gecemzse artarsa git mutlaka doktoruna
(1,129 puan)
Tabi tabi canım ihmal etmem kesinlikle inş geçer de gitmek zorunda kalmam çok sağol
Insallah canim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.

649,924 soru

3,423,050 cevap

4,254,933 yorum

183,684 üye

...