0 oy
465 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (106 puan)

Kızlar ya dün bebeğimi rüyamda gördüm. Emziriyordum bana gülüyordu. Ve o kadar bana benziyordu ki. Çok etkisinde kaldım. Rüyasında bebegini gören oldu mu hiç? Doğduğunda rüyamda gördüğüm bebek buydu diyen falan. Çok merak ediyorum.

5 Cevap

0 oy

Bende 27 haftalık hamileyim oğlumuz olacak inşallah ve ikidir rüyamda görüyorum çok güzel bir oğlan bebeği sadece bi kac saniye acaba ne demek:blush:

Ya benim uzun bi ruyaydi ilginc sekilde yüzünü de çok net hatırlıyorum.  Cok merak ediyorum. Bir an once dogsada gorsem bende. Benim de oglum olacak bu arada. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan)

Canım ben rüyamda oğluşumu gordum. Daha cinsiyetini bilmiyodum. Aynı eşime benziyordu. Ama dewamli olarak görüyodum. Sonra cinsiyetini öğrenmeye gittigimde doktor %90 erkek demisti. Bebek büyüdükçe ultrason da kime benzeyecegini anlamak mumkun demisti doktorum gerçekten de öyle şuan 37+4 haftalik hamileyim her ultrason da bakarım aynı eşime benziyor yuz kismi. Eşim yeşil gozlu ben kahve. Bunu çok merak ediyorum acaba hangi renk olacak diye. Ama rüyada gorupte dogumdan sonra aynı rüyada gördüğüne yakın doğanlar oldu. Beni babam.ruyasinda görmüş annem hamile iken. Kızım olacak aynı da bana benzeyecek diye. Gercekten de tıpa tıp benziyoruz. İnşallah seninde gönlünden gectigi gibi olur. Sana benzer :) 

Ben cinsiyetini biliyorum oglum olacak benim de. Insallah bana benzer o kadar tatlıydı ki biran önce dogsa da gorsem. Ilk defa bu kadar heyecanlandım  Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
0 oy
(483 puan)

Demek herkes görüyomuss :) bende ilk önce sarışın cok tatlı bi erkek çocuğu dogurmusum öyle gördüm daha sonra çocuğumu emzirirken gördüm bugünde ne hikmetse ikiz çocuk dogurdugumu gördüm bir kız bir erkek çok kolay bi doğum oluyodu hayırlara vesile olur insallah :) bu arada bi oğlum olucak :)

Amin canim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
0 oy

Ben kizima hamileyken erkek cocuk dogurdugumu gormustum ve kizim oldu:) ve simdi hamileyim cinsiyetini bilmiyorum ruyamda sari sacli mavi gozlu bir kiz cocugu emzirdigimi goruyorum hayirlisi:)

Bu da erkek olabilir yani  hayırlısı olsun hakkımızda canım
0 oy
(74 puan)

Bende dün gece rüyamda gördüm oğlumu, çok tatlı bi bebek ti Rabbim hepimize hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 

Amin canım insallah hepimiz için hayırlısı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
15 cevap 315 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
6 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gazel yldz 321 (15 puan) sordu

650,218 soru

3,424,167 cevap

4,256,251 yorum

183,754 üye

...