0 oy
449 göst.
Doğum kategorisinde (198 puan)
Iyi günler. 1 aylık bebegim var. Mama takviyesi yapmam gerekiyor bebeğime. Hangi mamayı önerirsiniz? Aptamil kullandık biraz sanki gaz yaptı gibi geldi bebeğime o yüzden başka bir mama denemek istiyorum. Önerileriniz neler?

11 Cevap

0 oy
(565 puan)
Ben aptamil kullandim bi sorun yaşamadım ancak keçi sütünden olan mama var adi goolden goat çok iyi olduğunu soylediler bana ancak aptamilden baskasini İçmedi oğlum bi dene istersen 
-Reklam-
0 oy
(1,253 puan)
Evolvia dene bi de canım. 
0 oy
(179 puan)
Evolvia kullaniyorum ben ilk başlarda cok gazi vardi su an yok Allaha şükür 
0 oy
(149 puan)
Gaz zaten olabilen bişey mama ile çok ilgili olduğunu düşünmüyorum en besleyici mama kesinlikle aptamil bende takviye yapmak zorunda kaldm hep onu kullanıyorum. Bizimde baştan gaz sorunu oldu ama geçti şimdi 4aylık olduk hemen değiştirme derim ben besin değerleri çok yüksek balık yağı vs herşey var içinde. İstersen onun çeşitleri var onları dene aptamil conformil mi ne var gaz için onu al. Ayrıca biberon seçimi de önemli gaz için ben avent kullanıyorum hatta yeni anti colic biberonu .çıktı onu dene istersen
(198 puan)
Avent kullanıyorum canim bende. Eşim dışarıya çıkmıştı bebelac almış az önce.
0 oy
(4,867 puan)
Hipp kullanıyorum çok da güzel kilo aldırıyor kabız da yapmadı tavsiye ederim tadı da güzel mama da koku da yok 
(198 puan)
Teşekkür ederim canim.
(4,867 puan)
Rica ederim canım
0 oy
Bebelac gold veriyorum doğumdan beri gelişimi çok iyiama gaz olayı mamaya değildebebeğe göre farklılık gösteriyoro yüzden deneyerek bulacaksınız benim bebeğime iyi gelen sizin bebeğiniz de gaz yapabilir 
(198 puan)
Normal bebelac almış eşim gold değil.
Normal bebelac daha çok ucuz diye tercih ediliyor ama bir kez aldım bebeğim yemedi o yüzden pek bilgim yok ama neyle başlarsanız onunla gideceği için hem bütçenize hemde bebeğinize uyanı bulmanız mantıklı benim bebeğim bebelac gold yiyor ama o yoksa aptamili de yiyor ikisi bana göre aynı olduğu için sorun etmiyorum ama genelde aynı mamadan gidiyorlar ben sma similac bebelac denedim ya yemedi ya kustu yada kabız oldu ama gold ve aptamilde sorun yok
(198 puan)
Doğru söylüyorsun canim.
0 oy

Bebeklerde gaz 3 haftadan sonra bı dönem artırmış canım Aptamil kullanıyorum kilo alımı normal.. arkadaşım sma kullanıyor ada memnun.. küçük paket alıp denemek lazım bebekler kendi seçiyor zaten :)

Kilo alımı gayet iyi dedi.. sevmislerde fiyatında uygun ben emziremiyorum o yüzden aptamile başladım devam ediyorum ama ayda 400lira sadece mamaya gidiyor ek gıdaya geçmeyi iple çekiyorum sütun varsa destek.olarak vereceksin hele hiç düşünme.
(198 puan)
Emziriyorum ama sütün yetmiyor diyorlar canim o yüzden başladım.
Kilo alımı nasıl.. bez takibi yapıyor musunuz? İnsanlara bakmayın ebe yada doktor ne diyor gelişimi nasıl ona bakın.. sutunuzu arttırıcı şeyler tüketin en son çare mama olsun..
(198 puan)
Çoktan alıştı mamaya canim. Ilk hafta zayıf demisti gogus ucum olmadigi icin tutamamisti anne sutunu cok icememisti sararmis dedi kanda cikmadi cok sukur. Sonra mama verdik biraz sonraki kontrolde iyi dedi cok sukur. Ondan bu yana da doktora gitmedik tartilmadi. Simdi de mama verdigim icin sutumun yetip yetmedigini anlayamayacagim. Kilo almissa mamanin etkisi olacak cunku.
Anladım canım  sağlıkla büyüsün insalllah :)
0 oy
(1,083 puan)
kızlar biberonla mı veriyosunuz . mamayı benimki emmek istemiyo hic
(198 puan)
Ben biberonla veriyorum canim.
(1,083 puan)
emiyor mu sonra benimki emmek istemiyo hicc
(198 puan)
Çok şükür canim. Bazen önce mama verip sonra emziriyorum emiyor elhamdülillah.
0 oy
(402 puan)
Doktorum bana humanayı önermişti besin değerleri daha iyidemişti
(198 puan)
Onun mamasi da mı var canim
(402 puan)
Evet ben kullandım bebeğimin kilo alımıda sağlıda gayet iyi gitti memnun kaldım
0 oy
(309 puan)
Canim sakinnnn aptamil kullanma hem cok gaz yapiyor hemde kabiz yapıyor  . Hangi sehirdesin bilmiyorum  ama ozel tip merkezine götür  bebegini hem kontrol olsun hemde cok gazlı  önerdiğiniz  bi mama varmı yazarmisiniz  de ucretsiz 10 kutu 1 aylik mama yazıyor sana ve gaz kusma hic bisey olmuyor  ben evolvia kullaniyodum gaz sorunu yapmiyodu ama kusma cok oluyodu bebelac lf yazdi doktor  cok.iyi geldi hem de ücretsiz  yani her ay 10.kutu alabiliyosun rapor yazıyor  sana bu sekilde  yapmani tavsiye ederim ..
(198 puan)
Ozel hastane mi yoksa dediginiz sey farkli bir kurum mu
(309 puan)
Ozel hastane gibi ama tip merkezi hastanenin biraz küçüğü  gibi yani . Siz hangi  sehirdesiniz
0 oy
Ablamin sütü az di ikl aydan mama kullandi. ne kullansa bebeğe ishal gaz ediyordu. Yeğenime Bebelac gold nutri confor kullaniyordu.
(198 puan)
O iyi gelmis miydi peki

İlgili bir soru bulunamadı

650,891 soru

3,426,806 cevap

4,259,261 yorum

183,964 üye

...