0 oy
374 göst.
Doğum kategorisinde (75 puan)
Kızlar ya doğum yapalı 2 hafta oldu hala hamileliğimin son günlerindeki gibi yürüyorum. Kendimi hala hamile gibi hissediyorum. Vücudumda hala ağrılar var. Bebekden dolayıda hiç dışarı çıkıp bi hava alıp yürüyemiyorum. Spor falan mı yapmam lazım? Yada acele mi ediyorum toparlanma konusunda ? Benim gibi olan var mı ? 

3 Cevap

0 oy
(507 puan)
Daha iki hafta olmuş sabırlı ol zaten enerji ni bebegin alacak hele bi kendine gelmeye başlasın sen düşünmeye fırsat bulamazsın toparlarsin korkma
(75 puan)
İnşaAllah ya. Çünkü yalpalaya yalpalaya yürüyorum ister istemez kendimi iyi hissetmiyorum.
(507 puan)
Dokuz ay boyunca az şeyler yaşamıyorz dünya ya bi canlı getiriyoruz bırak o kadar da olalım takma duzelirsin
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan)
Canım doğum yapar yapmaz bi mucize olmuyo malasef vücut kendini zamanla topluyo bthcg hormonu bile vücuttan azar azar atiliyo senin böyle hissetmen normal kırkın çıkınca daha iyi hissedeceksin ve emzirdikcede kilo vereceksin emin ol 
(75 puan)
Yok yok kilo vermemem lazım. Zaten sekiz kilo aldım sadece ve fazla kilom kalmadı. Tam tersi kendime iyice bakıp kilo almam lazım. Yürümem kilodan değil sadece doğum öncesi yaşadığım son hafta ağrılarım devam ediyo o yüzden yalpalaya yalpalaya yürüyorum hala.
0 oy
(967 puan)
Evet henüz erken canım bende öyleydim 9 aylık bi yaşam stili bu insanın alışması birkaç günü bulmuyor sabırlı ol lohusalığın bitince toparlarsın tamamen.

652,044 soru

3,431,383 cevap

4,264,149 yorum

184,288 üye

...