0 oy
341 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (357 puan)
23 günlük bebeğim var. Sezeryan ile doğum yapmıştım. İlk zamanlar sütüm gelmediği için mama vermiştim daha sonra sütüm geldi ama çok değil bebeğim doymuyor yine arada mama veriyorum. Göğüs uçlarım çok fena yara oldu bundan dolayı da bebeğimi yeterli emziremiyorum. Bebeğime bir öğün gogusumu ve sagabildigin sütümü veriyorum diğer öğünde mama veriyorum ve bebeğim çok gazlı ve günde 4-5 kez kaka yapıyor. Bebeğimi böyle beslediğim için yanlış mi yapıyorum acaba. Beslenme konusunda kendimi çok yetersiz hissediyorum. Lütfen bana beslenme konusunda akil verin arkadaşlar. Çok teşekkür ederim.

5 Cevap

+1 oy
(582 puan)
Cnm benimde üç gün gelmemişti ama ben ağrısıda emzirdim çünkü sen emzirmedikce sütun geriler sagmanda kendi emmesi gibi olmaz krem kullan cnm göğüs üçün için sonra geçiyo zaten ağrısı yoksa bebeğin e yazık emzirmen lazım sen emzirdikce gelir merak etmë yoksa biberon a alışır göğsünü tutmaz sonra
(582 puan)
Cnm nekadar vereceğin Mamanın üstünde yazar kaşık sayısı biberon daki cc lere göre ayarla ama sen önce emzir sonra mama ver her ağladığında açıktı diye de düşünme gazı olur ağrısı olur uykusu  olur bunlarada dikkat et
(357 puan)
Mamanın üzerinde yazıyor evet ama anne sütü de verdiğin için kaç cc vermem lazim onu bilmiyorum. Bebeğim aranma şeklinde ağladığı için ve emziği çok hızlı emdiği için açlıktan ağladığını düşünüyorum. 75cc mama verdim bir hışımla yedi.
(582 puan)
Hım sen öyle vermeye devam et cnm çok verme sık sık ver ozaman dedine göre doymuyor evet
(357 puan)
Evet dr umuz da bir program vermiyor çok ağlayinca mama veriyorum. Çok teşekkür ederim.
(582 puan)
Ver cnm doymuyor sa yapacak bişey yok rica ederim cnm
-Reklam-
+1 oy
(253 puan)
Aynı sorunu bende yaşıyorum benim ki 1 buçuk aylık oldu hala mama yemeyince doymuyo ama emzirmeyi sakin bırakma sütün gelmez sonra
(357 puan)
Ağlayinca ve elini emmeye başlayınca mecburen mama veriyorum ama bebeğim günde 4-5 kez kaka yapmasına rağmen gaz problemi de yaşıyor acaba midesi karışıyor mu.
(357 puan)
Bugün bir göğsümü 23dk emdi oğlum 1 saat sonra ağlamaya başladı tekrar göğsümü verdim hem emdi hemde beni ittirdi süt gelmediğini düşünerek sağma makinasına geçtim sütüm gelmiyormuş mecburen mama verdim. Ne kadar mama vereceğimi de bilmiyorum dr sadece anne sütü ver diyor ama bebeğim ağlıyor. Ne yapacagimi şaşırdım.
+1 oy
(253 puan)
Bide emzik ver emme yeteneği güçlenir 
(357 puan)
Evet emzik veriyorum.
+1 oy
(94 puan)
26 günlük olduk bugün. Baştan çok güzel geldi sütüm meme ucum yok diye silikon uc kullanıyorum. Çok kötü yara oldu meme uclarim bı sürü şey denedim doktora gittim 10 gündür geçmedi sütü ssgip vermek zorunda kaldım sonra teyzem karbonatlı su ile sil dedi iki günde geçti normale döndü ama şimdide süt çıkmıyor. Beslenme konusunda yardımcı olamadım ama karbonatlı su mutlaka dene 
(357 puan)
Şuan buzdolabı posetinini kesip koydum göğüs ucuma inş faydası olur ama bebeğimi yanlış mi besliyorum diye düşünüyorum bir meme bir mama vererek çünkü günde 4-5 kez kaka yapıyor ve çok gazi var..
+1 oy
(7,099 puan)

Canım emzirdikçe sütün artar

Mama verebilirsin fakat verme tarzın çok önmli dur şimdi sana url bırakıyorum 


https://www.instagram.com/p/BvBhGrpHbgv/?igshid=1mrf69esufcs4

(357 puan)
Teşekkür ederim çok şükür bebeğim hem göğsümü hem biberonu aliyor ama beslenme konusunda yanlış mi yapıyorum bir meme bir mama vererek çünkü bebeğim günde 4-5 kez kaka yapıyor ve buna rağmen çok gazlı.
(7,099 puan)
Sütün yetmediği için mama veriyorsun ve mama vermek memeyi azaltır
(357 puan)
Bugün bir göğsümü 23dk emdi oğlum 1 saat sonra ağlamaya başladı tekrar göğsümü verdim hem emdi hemde beni ittirdi süt gelmediğini düşünerek sağma makinasına geçtim sütüm gelmiyormuş mecburen mama verdim. Bu durum nasıl acaba.
(7,099 puan)
Mama versen bile yukarıya url bıraktım.ordaki gibi vermelisin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
5 cevap 338 göst.
29 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde & Yaren & (1,234 puan) sordu
0 oy
3 cevap 338 göst.
28 Ağustos 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Meliharabia (357 puan) sordu

650,684 soru

3,425,992 cevap

4,258,368 yorum

183,885 üye

...