0 oy
246 göst.
Doğum kategorisinde (278 puan)
kapalı
Ikinci doğum olmasına rağmen çok tırsıyorum üçüncüye hamileyim ama doğumdan çok korkuyorum ay senin ilk olması daha güzel başına ne geleceğini bilmiyorsun diye yorum yapanlara ayrica uyuz oluyorum madem o kadar kötüyse çok korkunç bir tecrüben varsa tekrar hamile kalmasaydın o zaman Allah bunu insanın kendi iradesine bırakmış kimseyi zorla hamile bırakmıyorlar !!!
Kapatılma nedeni: Sol taraftaki gebelik dışı soru sohbet bölümüne açın anlayışınız için teşekkürler

2 Cevap

0 oy
(679 puan)
Her insan farklı , herkesin hamilelik süreci farklı , herkesin doğumuda birbirinden farklı. Herkes kendi yaşadığına göre yorumluyor. Mesela benim için çok harika bir deneyimdi doğum. Bebeğim daha 3 aylık olmadı , zaman biraz hızlı geçsede ikinciyi doğursam diyorum.
-Reklam-
0 oy
(632 puan)
Canım inan ki her hamilelik bile farklı. İlk gebeliğim çok rahat geçti, hatta eşim "sen nasıl gebesin? Hiç bir şey aşermiyorsun sancın yok sızın yok" Göbeğin şişti tek fark bu " diyordu. İkinci gebeliğim mide bulantısından tut  alerjisine kadar geçirdim. O yüzden takma kafana. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut sinir stres yapma. Hayatta her şeyin zorluğu tabi ki var. Zorluk olmasaydı değerini bilemezdik yaşadıklarımızın. Bize çok kutsal bir emanet geliyor. Allah bir ömür mutlu yaşamayı nasip etsin :)

651,106 soru

3,427,635 cevap

4,260,197 yorum

184,028 üye

...