0 oy
550 göst.
Doğum kategorisinde (1,431 puan)
15 yıl oldu sezeryanla doğum yapalı, doğumum Aralık ayı sonuna denk geliyor ama ben gününde doğum yapmak istiyorum. Yani bunun için normal doğum isteyeceğim. Dr bu durumu kabul eder mi, yoksa sezeryanla doğum için diretir mi? Son dakikaya kadar onu beklemek o güzel anı yaşamak sürpriz olsun istiyorum. Günü belli bir doğum istemiyorum.  Rica etsem bu durumu yaşayan, yada bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Gebelik haftası 15+1

4 Cevap

+1 oy
(326 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Devlet hastaneleri bunu yapmıyor. İstanbulda zeynep kamil hariç. Orada özel poliklinik var bunun için uygunsanız istiyorsanız ssvd yaptırıyorlar. Bende çok araştırmıştım. Özel ve işinin ehli özellerde çok yaygın artık. Ticarete dökmüşler artık işi ama istiyorsanız ki bence sağlıksal sıkıntı yoksa kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Facebookta ssvd sayfası var çokça şehir doktor önerisi ve hikaye var bu konuyla ilgili daha kapsamlı yarfımcı olabilecek insanlar var orada. 
(5 puan)
Canım bende aynı 15 yıl geçti sezeryan dogum yaptım şimdi hamileyim doktoruma sordum olmaz dedi sezeryan olacak  ama normal dogum yapanlarda varmış
(1,431 puan)
Neden öyle dedi ki. Başka problem mi var acaba. Bende haftaya soracağım. Olmaz derse başka Dr a daha giderim. Olmadı başka bir Dr a daha. Bilmiyorum sezeryanla doğum yapmak istemiyorum. İlki çok zor geçti, hâlâ onun acısını belimden çekiyorum. Diskim karardı mafoldu. Bir kaç ay yürüyemedim bu yüzden. Sonra tedaviyle az düzeldi ama geçmedi.
(5 puan)
Hiç Bi sorun yok canım direk olmaz dedi kuzenimde kendi doktoruna sordu oda olmaz demiş sezeryen dogum yapanlarda açılma olmuyor demiş benimkide çok zor olmuştu bu nasıl olur bilmiyorum korkuyorum
(326 puan)
Onu diyen doktor ssvd destekleyen değil demek ki. Normal doktorlar zaten böyle söylüyor. Ssvd her doktora sorulmaz ve bilgi alınmaz. Aynı bu şekilde heves kırıp korkutuyorlar. Lütfen sadece ssvd desyekleyen doktorlara sorun ve bilgi alın diğerlerine değil. Günümüzde binlerce kadın ssvd yapıyor ve 2 buçuk sene arayla bile yapan var. Tabi kişinin durumuyla alakalı. Ssvd yi tam desyekleyen doktor olmalı,nasıl ilk doğumlarda normal doğum destekleen doktorlar tercıh etmeye çalışıyorsak bu iştede ssvd ye tam destek çıkan bir doktor olmalı.
(1,431 puan)
Yerinizde olsam başka Dr unda görüşünü alırım. Sezeryanla doğum kolay gibi görünüyor ama toparlanması uzun sürüyor. Benim iki yılda ancak toparlandım. Hâlâ karnım ağrırdı. Alt karnım hiç ısınmazdı. Normal doğum o kadar çok istedim ki ilkindede acemiydim tek Dr a güvendim pişman oldum.
-Reklam-
+1 oy
(694 puan)
Kardesimle aramda 7 yas var ben sezeryan olmusum kardesim normal olmus olabiliyor herhalde sizin baya zamanda gecmis
(1,431 puan)
İnşallah canım benimde olur. Sezeyanla doğum sonrası toparlanmak zor oluyor. Teşekkür ederim moral oldu banada.
+1 oy
(1,625 puan)
Ssvd su an yaygın olarak tercıh edılıyor.Ssvd yapabılecegını soyleyen bır doktorla yolunuza devam edebılırsınız.
(1,625 puan)
Sezeryan sonnrası vajınal dogum :)
(1,431 puan)
Teşekkürler hiç bilmiyordum araştırdım burada sadece 3 doktor gözüküyor doğruysa. Bakacağım artık benim Dr kabul etmezse diğer Dr lara giderim artık.
(1,625 puan)
Gidin ve bebeksel bır neden olmadıgı sürece bu anı yaşayın :)
(1,431 puan)
Kesinlikle katılıyorum normal doğum anını yaşamak daha güzel gün alıp gün beklemek daha stresli ve zor. İnşallah bende yaşarım bu anı. Bebeğim gününde doğsun istiyorum.
(1,625 puan)
Allah gönlüne göre versin canım :)
+1 oy
(893 puan)

Eder canim gebe okulunda bi abla sezeryandan sonra 5 yil gecmesine ragmn normal dogum yapickti sen 15 yil diosn 3 kere yaparsin :P

(893 puan)
Benim doktorumda bebk biraz koca kafa dedi arkadasmda seni sezeryana hazirlio olabilir dedi degistrmkte istemiorm o kadr ilgili iyi bi doktor ki ama hep sezeryan yapio bu gittigimde konuscam ins soylendigi gbi degildr
(1,431 puan)
İnşallah öyle değildir. Bende haftaya cuma günü gidince söyleyeceğim normal doğum istiyorum diye. En azından erkenden başka Dr bakarım. Benim Dr da bebek iri bir hafta önden gidiyor dedi. Başka Dr da aynı şeyi söyledi. Eğer son haftalarda 4 kilo üzerine çıkarsa sezeryanla doğum oluyormuş. Biz ne kadar istesekte bazı şeyler bebeğe bağlı değişebiliyor.
(893 puan)
Aynen canim veya bebek ters oluo catimiz uygun olmuo yine sezeryan diolar hakkimizda hayrlisi artik
(1,431 puan)
Aynen canım hakkımızda hayırlısı ve sağlıklı alalım bebeklerimizi kucağımıza herşeyi çekeriz biz. Rabbim onları bizlere bağışlasın inşallah.
(893 puan)
Amin canim insallah :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 301 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
12 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Uygurhilal_38 (30 puan) sordu
0 oy
4 cevap 189 göst.

651,040 soru

3,427,320 cevap

4,259,866 yorum

184,009 üye

...