0 oy
394 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (483 puan)
Sayfada sürekli aynı soruları görmekten gına geldi artıkk arkadaşlar sormadan önce sizin sikayetiniz ile alakalı daha önce soru sorulmusmu diye bakın lütfeen daha acil cevap bekleyen insanlar var haklarına giriyorsunuz tek bir şikayetten 40 farklı insan soruyo insaff :ermm::ermm:

4 Cevap

–1 oy

seçti
 
En İyi Cevap

Bencede haklisiniz 

-Reklam-
+1 oy
(94 puan)
Tamm sıkılmış olunabilir ama o kadr kim ne sormuş diye bakamicagi kadr kndi sorusuda önemli glir blki 
(483 puan)
Ayrıca soruyu sormadan önce program zaten girdiğin kelimeleri barındıran birçok soru çıkarıyo önüne ordan bakabilirler yani ki sorusuna daha hızlı yanit alabilir ordan.
(94 puan)
O doğru kola sorusu cok aşırı soruldu nerdeyse hergun de soruluyor
(1,322 puan)
Cigkofteye ne demeliiii gınaa geldiii
(779 puan)
Günün trent sorusu çig köfte  günde iki kez sormadan olmaz lütfen hanımlar ama :))
(1,322 puan)
Bnmde tiksindigim yiyeceklerdn birisi acaba yemedigim icin bebegin cani ister mi ;)))
+1 oy

Zaten burdaki soruların %80 i ya doktora sorulması gerekenler, ya da internetten öğrenilebilecekler.


yeniden gösterildi
Zaten çok da gerekli bulmuyorum burası illa olmak zorunda değil, can sıkıntısına girip bakıyorum bazen.yaşanmışlıklar konuşulabilir bazı konularda fikir alınabilir ama Allah korusun  ciddi bir konuda yanlış verilen bir bilgi yüzünden bebeğiniz ve sizin sağlığınız tehlikeye girebilir.İmkan konusunda bir şey diyemem ama herkesin hamileliği kendine özeldir.Mutlaka kendi doktoruyla görüşmelidir BAZI meseleleri.İsim konusu ya da bebek ihtiyaçları vs. tabiki konuşulabilir.Benim bahsettiğim şey sağlık.Kendiniz bilirsiniz...
Zaten çok da gerekli bulmuyorum burası illa olmak zorunda değil, can sıkıntısına girip bakıyorum bazen.yaşanmışlıklar konuşulabilir bazı konularda fikir alınabilir ama Allah korusun  ciddi bir konuda yanlış verilen bir bilgi yüzünden bebeğiniz ve sizin sağlığınız tehlikeye girebilir.İmkan konusunda bir şey diyemem ama herkesin hamileliği kendine özeldir.Mutlaka kendi doktoruyla görüşmelidir BAZI meseleleri.İsim konusu ya da bebek ihtiyaçları vs. tabiki konuşulabilir.Benim bahsettiğim şey sağlık.Kendiniz bilirsiniz...ayrıca ben sizin "sıkıldık" fikrinize katıldığım için yazdım bu yorumu.Farkındaysanız soruların % 80 i dedim tamamı değil.
(483 puan)
Anladim canım tamam :))
(483 puan)
Yanlıs anlamıs olabilirim yanlıs bi cümle kurduysam affola :))
☺Sorun değil hepimizin hormonlar  anormal olduğu için, olur böyle şeyler, Allah sağlık versin size de bebeğinize de.
+1 oy
(248 puan)

Bunlardan farkli sorular bekliyorsan kim milyoner olmak ister adli yarismaya gidebilirsin hamilelikte baska soru arama ya da heyecan napabiliriz baskasinin soru basligi ayni icerigi fatkli olabilihor herkes farkli yasiyor o ayni sorular dedigini .. 

(483 puan)
Ay canım çok şakacısın... kola içmenin ciğ köfte istemenin göbek büyümemesinin ne farkı olabilir anlamadıgım. Ben her soru için demiyorum zaten!!
(248 puan)
Bak mesela kimi doktor kolayi.mide bulantisi icin onerirken kimi asla diyor kafasi karisan anneciklerde buraya surekli o yuzden soruyor ... cig kofte kiminde alerji kiminde mide bozuklugu kiminde reaksiyon verdigi icin ulseri olan da olabilir herkes farkli bir cevap ariyor...gobek buyumesine gelince 7-8 aylik olupta karni 3 aylik gibi olan insanlar bu tuhafliga veya normallige burada surekli ayni seyi yasayanlari bulmak icin sorup duruyor .. Tesekkur ederim canim benim senin de hayata boyle sakalarla ve gerceklikle bakabilmen dilegiyle :)))) !
(483 puan)
Hehh işte bende sana diyorumkiii onlarla daha önce sorulmuş sorular ve onlara verilen cevaplar var ordan bakıp bilgi alsınlar diyorum ..
(248 puan)
Sakin ol kuzum demekki bulamamislar gorememisler heycanlilar  olabilir boyle seyler

İlgili bir soru bulunamadı

652,185 soru

3,432,011 cevap

4,264,834 yorum

184,329 üye

...