0 oy
549 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (418 puan)
Hanimlar cok şükür 34 haftaligiz. Ilk detayli ultrasona girdigimde sanirim 22 haftalik falandik. Bebegim yüzükoyun dönüktu secdeye yatar gibiydi 4g ultrasonla göstermişti o zman yüzünü sakliyordu ayaklarini falan gösterdi. Neyse sonraki her gittgimizde yüzünü sakliyor göstermiyor diyordu en son p.tesi kontrolum vardi. Doktoruma renkli ultrason resmini istyrm dedim ilk once siyah beyaz olandan görünüyor ya cihazi karnima koydugu gibi malesef tatlim yine yüzü dönük dedi 34haftalik olan bebek normal dogum seklinde bide inandirici gelmedi hatta siyah beyaz olan ekranda sirt üstü yattigni gördüm. Bundan oncekilerde de hep oyaladi yada ilgilenmek istemedi düşüncesi kafami kurcalıyor. Sizce yanılıyor olabilir miyim.? Bebek normal dogum seklini aldigi halde yüzünü gizlermi yani yarisi da olsa gostermez mii ??

6 Cevap

0 oy
(1,668 puan)
Olabilir tabi benim bebeğim de hiç göstermedi. Normal ultrasonda görünüyordu renkliye geçince görünmüyordu acıları farklı çünkü. Bir ara Dr çok uğraştı dışarı çıktık yürüdük yemek falan yiyip tekrar gittik gene göstermedi yüzü sırtıma dönülmüş :) 38 haftalıkken kontrolde Dr dedi artık yeri dar gorunmez tam o an gördük :) 
(418 puan)
Yaa oyle mii  :) doguma yakin görmüşsünüz.  Ne bileyim ya doktor oturur oturmaz malesef deyince pek ilgilenmiyor da o yüzden göstermiyor dedi diye düşündüm açıkçası
-Reklam-
0 oy
(168 puan)
Benim de oyleydi canim cangun bi fotosu yok gecen hafta gittiğimde 34 haftaliktim artik yeri daraldigi icin agzini yuzunu yapistirmisti yine gostermedi
(418 puan)
Hiic renkli ultrason resmi yok elimizde yüzünü gostermese bile vücudu olsaydı ama o da yok
0 oy
(537 puan)
Ayrıntılı ultrasona 15 dakika ara ile sırf yüzünü görmek için 3 kere girdim ya poposunu gösterdi sürekli sonuncu da birazda olsun gördüm hep baş geliş pozisyonunda 36+5 im her ultrasonda siyah beyaz bakılıyor bir iki saniye yüzünü göstermesiyle sırtını dönmesi bir oluyor doktorluk birşey değil benim ki de doğum pozisyonunda lakin çok inatçı :)
(418 puan)
Sanirim ayni huylari bizimkiyle bu gidisle görmem mümkün degil  :) tabiki saglikli olmasi m yeterli ama elimizde bi fotosu olsaydi cok iyi olurdu
(537 puan)
Kesinlikle daha şimdiden çok inatlar sağlıkla gelsinler inşallah :)
0 oy
(453 puan)
Benm ilk hamileligim de hic gostermedi yuzunu ikinci hamileligmde her gittim mi gordm
(418 puan)
Benm ilk hamileligim bakalim gostermicek gibii  :)
0 oy
(1,309 puan)
Gostermemek icin bin turlu sebeklik yapiyorlar. Hepsi birbirinden sipa. Gecen hafta benimkisi kordonu cekmis suratina gostermiyor :) her hafta foto cekiyoruz soyle guzel net bi pozumuz yok!
0 oy
(1,821 puan)

Sırtı dönük se görünmüyor canım yüzü benimkide  bazen sırtını döner doktor resim vermez yüzü dönük olduğu zaman verir. Ama o kadar kontrole gitmişsin hiç mi yüzü dönük denk geldi deyip te resmi vermedi:ermm:

İlgili sorular

651,146 soru

3,427,824 cevap

4,260,415 yorum

184,040 üye

...