0 oy
335 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (183 puan)

kizlar bnm ilk gebeligim inanin hamileligmde gelisen her yeni olay da degisik oluyrm su siralar en cokda suanda cok canm aciyo 27+5 haftaligim sanirim ic karnim hic yok tamamen disa doru bi karnim var bebisimde suan napiyo bilmiyrm ama karnim kaya gbi tassss resmn ne saga donebiliyrm ne sola sirt ustu yatyrm azck gevsiyrm busefer sirt ustude cok yatamiyrm agri yppyo napcam bilemdm yaa..cok ozur dileyerek bisey eklemek istyrm birliktelik sonrasyla ilgiside olabilirmi. anlatlmaz sekilde taş kesildi karnim :( cok nadr bole oluyo hemen gecyo du ama bu gece gecmiyo.. 

3 Cevap

0 oy
(361 puan)
Bebeğin hareket ediyorsa hiç korkma cnm.süan bende de ayni durum karnim kaya gibi ve ovaliyorum hareket ettmsinde hissedeyim bebeğimi diye. Baktın olmuyor çikolata ye uzan bekle bebeğin hareketliyse korkma uyu cnm..herşey yolunda. Bende son günlerdir zir hissediyorum hareketlerini ger zamn kontröl icerisindeyim. 
(183 puan)
cok sık olmasada edyo hareket elhamdulillah ama uyuyamiyrm ki agrmda var braz iliski sonrasi biraz agri yasyrm bide minnakm  bole tas kesiliyo uyuyamiyrm hic :(  allahm yardmcimiz olsn cidden ilk etapta dusuk riski korkusuyla gecrdm bikez dusuk  yaptm  dye ama onlar piskolojikms  esas suan anliyrm hamileligin skntilarini zorlugunu :)
(361 puan)
Bende uyuyamiuirum yatakta deli gibi dönüyorum. Ağrın çok ise knd iyi hissetmiyirsan acile git.ama ilişki sonrası biraz ağrı normal olmaması gerekse bile. Yanlış hareket mi oldu belki ondandir ağrı.
(183 puan)
yok cnm ya 5 aya kadar hic sikinti olmadi iliski sebebyle ama su son zamanlarda  olmaya basladi ilk kez degl yani  doktoruma da utandm sormayi ama daha bugn komtrolden geldik olumsuz birsey solemedi
(361 puan)
O zamam içinden vesvese yi çıkart cnm.biliyirum anlıyorum seni. Inanki son haftalara doğru şikayetin dahada artcak kasilmarin ağrıların. Hareketlerin gün içerisinde dahada zorlayacak seni.rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
(183 puan)
ck doru soluysn. allh razi olsn amin cumlemize ins ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,625 puan)
Bırlıktelıkten sonra bebegın bı yere toplanması dofum kasılmalarına calısmadır normaldir canım.Korkma 
(183 puan)
normal dimi yaa biyere toplandginida anlamiyrm aslnda karnim komple tas heryerde sanki felaket bseymis yaa nasl rahatsz edyo bni sag sola donemiyrm yuruyemiyrm..
(1,625 puan)
Bı sure yasarsın onu canım dusunu al ılık bı sekılde gectıgını gorursun.
(183 puan)
cidden rahatldm yaa korkuydm kotu bsey mi oluyo ilkkez bukdar  oldu cnku tskkr ederm ❤️
(1,625 puan)
Rıca ederım canım ❤️
0 oy
(226 puan)
Benim karnim 4. Ayda buyumeye basladi buyudugunsen beri hep tas gibidir karnim  hala da oyle :))dogurdum dogurucam doktorum olabiliceni normal oldugunu soyledi aklina takiliyorsa yne bi doktoruna sor istersen
(183 puan)
bnmdee ya baya erken buyudu karnim ve kocaman bazilari 9 aylk gene bn kadar karni yk:) aslnda  karnm bnm de sert cnku dis karnim var ileri doru gdyo ama suan bambaska bsey kaya gbi mahvetti bni korktdum bide bsey olmasndan  :(
(226 puan)
Sen icini ferah tut canimin ici. Sana bsey dcem inanir misin bilmem ama o kadar cok laf soylediler ki bana sunu syle yao bebegin soyle olur buna boyle dikkat et aman falan dye her seferinde Allaha emanet benjm kizim karismayin dedim. Inan Rabbime teslimiyetin tam olunca hersey oyle guzel yolunda gidiyor ki buna hamileligim boyunca bjnlerce kez sahit oldum. ALLAHin izniyle hic bisey olmaz
(183 puan)
okdar doruki yazdklarnz.. amin inss kardesm allh razi olsn ❤️
(226 puan)
Cumlemizden canimin ici icini bi nebze ferahlatabildiysem ne mutlu

İlgili sorular

650,980 soru

3,427,113 cevap

4,259,630 yorum

183,987 üye

...