0 oy
264 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
Arkadaşlar yarın sabah dogumum var inş. Sezaryan olck 36. Haftadayız erken doğum ypcm gebelik riskim olduğu için. Sezaryan hakkında bilgi verirmisiniz süreci nasil

5 Cevap

0 oy
(45 puan)
ne icin erken dogum oluyor
(32 puan)
Gebelik kolestazi
-Reklam-
0 oy
(1,660 puan)
Canım öncelikle hayırla kucağına al bebeğini. Ben 10gun önce ikinci sezeryanimi oldum. Belden uyuşmalı. Ameliyattan sonra narkoz etkisi geçince yürü diyorlar ozaman kalkıp yürümeye başla ve pes etme. Ne kadar çabuk yürürsen okadar çabuk toparlarsın. Şükür bende hemen toparladım. 2gun hastanede kaldım eve geldiğim de yavaş yavaş kendi işimi kendim görüyordum. Şuanda çok iyiyim her işimi yapıyorum bebegimde rahatca bakıyorum. Sende kokrma panik olma canım. Zaten bebeğini kucağına alınca herşey geçiyor. 
(1,262 puan)
Dikis yerinizde kalkarken agri oluyo mu sizin ben de sekiz gun oluyo sezeryan olali ama sag tarafima daha yatamiyorum batiyor sanki soldaki dugum yeri de sizliyo
(1,660 puan)
Benim düğüm yeri sağımda kalkarken ora yanıyor bazen. Sağıma yatıyorum ama o taraf biraz ağrıdığı için soluma yatmayı tercih ediyorum.
(1,262 puan)
Ben de sola yatiyorum ama sag tarafima yatamiyorum daha ilki de sezeryandi hic boyle olmamistim kalkarken bile batiyor resmen dikis yerim..ne zaman gececek acaba gercekten merak ediyorum..
(1,660 puan)
Daha yeni canım gecer InşaAllah merak etme.  Iki sezeryanda  farklı oluyor. Ben ilkinde zor toparlamıştım. Ikincide daha çabuk toparladım. Belli olmuyor gerçekten. Kontorle gittin mi sezeryan sonrası. Nemli tutma dikisiine  dikkat et Allah 'ın izni ile tez zamanda iyilesirsin canım.
(1,262 puan)
Gittim canim dugum yeri diyo doktor normal diyor ama gecmedi sanirim tekrar gitcem bi..insallah gecer yoksa kaliteli uyiyamiyorum bile gece
0 oy
(129 puan)
Canım hiç korkma Allahın izniyle inşallah güzel geçer ben 16 gün önce 35 haftalık doğum yaptım suyum geldi ama çok şükür iyi geçti sadece ameliyattan sonra bol bol yürü gerçekten ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk kendine gelirsin ben sonda çıktıktan hemen sonra kalktım ayağa tek başıma hemde bidaha da yatmadım desem yeridir hep yürüdüm ama sonra bebeğime bile kendim baktım çok şükür bide baş ağrın falan olursa nescafe öneririm  canım 
0 oy
(1,528 puan)

27 gun once 3. Sezeryanimi oldum rabbim kolaylik versin insallah dogum yaptim evdeyim diyede post atarsin insallah<3

0 oy
(1,431 puan)
Hiç korkma cnm Rabbim yardımcın olsun öncelikle. Bende sezeryanla doğum yaptım, kolay bir operasyon o kadar korkulacak bir durum yok. Bir iki gün sonra ayağada kalkarsın inşallah. Suni sancıyla girdim ben ki keşke başta sezeryanla doğum yapsaydım dedim. Açılma olmamıştı o yüzden.
(32 puan)
Yorumlariniz için tsk ederim. Belden uyusmada sıkıntı yasadinizmu
(1,431 puan)
Biraz belim ağrıdı, zehir kalmasın diye sadece doğum sonrasında nescafe muhakkak için zehir kalmasın. Güzel tarafı ameliyat sonrası hemen bebeğimi emzirmem oldu. Rica ederim bu arada inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

İlgili bir soru bulunamadı

650,626 soru

3,425,784 cevap

4,258,061 yorum

183,869 üye

...