0 oy
231 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (655 puan)

Merhaba hanımlar. 17+3 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim cinsiyeti ile ilgili kıza benziyor dedi. Bacaklarını gösterdi arası boş bak dedi hatta :) ama kesin bi şey söyleyemem ayrıntılı ultrasonda daha net belli olur dedi. Sizce değişebilir mi? Hastane çıkışı hemen gittim zıbın şapka eldiven falan aldım. Erkek olursa da yeni kızı doğan birine veririm diye düşündüm :) 

4 Cevap

+1 oy
(2,785 puan)

Tatlım simdilik beyaz sarı yesil fln tercih et çünkü belli.olmuyor. ayrıntılı ultrason sonrasında alırsın mavi pembe :) Hayırlısı olsun insallah

(655 puan)
İnşallah çok teşekkürler. Zaten haftaya kendi doktoruma da gitcem o ne diyecek bakalım. O da kız derse artik hazirlıklara başlarım ufaktan :)
Allah gönlüne göre versin canım:) Kız evlat cok güzel benim var 10 yaşında simdi 8 haftalık hamileyim. :)
(655 puan)
Amin.  Rabbim sizin de gönlünüze göre versin. Evlatlarınızı size bağışlasın. :)
Amin cok sağolun cümlesinin evlatlarını bağışlasın rabbim
-Reklam-
0 oy
(243 puan)

canim sana bacak arasini bile gostermis ama emin olamamis dort ayi da gecmissin kesin belli olmasi lazim bence 

(655 puan)
Bence de ama kesin konuşmadı. Sağlıklı olsun da cinsiyetinin bi önemi yok ilk bebeğim neticede :)
0 oy
(952 puan)

Aynı durumdayız 19 olucaz ismini bile koyduk umarım detaylıda şok geçirmeyiz iki doktora gittim yüzde 80 kız dediler Çok alıştık eşim kızım napıyor deyıp duruyor :ermm:

(655 puan)
Ne güzel ya bize kesin konuşmadığı için kızım diyemiyoruz henüz. İnşallah değişmez daha sonra da kızınızı kucağınıza alırsınız :)
(952 puan)
Amin canım sizin de Rabbim gönlünüze göre versin :)
0 oy

Tam tamına aynı gundeyiz banada dr kız dedi... Ama bana kesin değil dediğinde 14 haftalikti bacak arasına kadar gördüyse neden kesin konuşmadığını anlamadım..yinede önce sağlıklı olsunlar detaylida netleştir sana sağlıklı hamilelik ve evladını hayırlısı ile kucağına almanı dilerim 

(655 puan)
Amin çok teşekkür ederim. Nazlı bir kız olacak galiba dedi sonra da kıza hazırla kendini dedi. Hayırlısı artık ilk bebeğim kız da olsa erkek de olsa fark etmez yeter ki sağlıklı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

İlgili bir soru bulunamadı

650,866 soru

3,426,679 cevap

4,259,119 yorum

183,950 üye

...