0 oy
293 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (57 puan)
düzenledi
38+1 haftalık hamileyim ayagim birden ödem tuttu çok yanıyor canım  ağrılarım cok fazla belime rahmime kasıklarıma vuruyor dedim doktora evet olur zaten fazlasi olsa doğuma alıyoruz diyor dalga geçer gibi demiyor ki bebek kanala indi vs. Gibi çok ağrım var sizce doğum yakın mı ki ondan mı bu kadar ağrı bugün nst ye girdim bi gram sancıda çıkmadı deliricem ya
Gebelik haftası 38+1

2 Cevap

0 oy
(361 puan)
Canım benim şuan gülüyorum. Inanirmisin bende öyleyim yas bez koyuyorum ayaklarima. Şiş ti balon gibi. Alev atıyor. 38.2.haftalık hanileyim. Nst sanci çikti doktora soruyom nolcak böyle bol bol istirahat dinlencen dio.zsten hareket edemiyorum. Bebegimin her hareketinde sanıyorum altimdan düşecek. Aktima sanci vuruyo.gulmem bu yüzden ben de senin gibi yim ama çaremiz acil doğum gelsinler artık. Bitsin. Sabirda kalmadı.
(0 puan)
Aynen öyle yürüme de yürüyemiyoruz iki adıma ağrılar vuruyor ya allah artık sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(196 puan)
Bende tam 38 haftalik hamileyim . Bugun kontrolum vardi. Benimde ayni skintilarim var. Doktoruma sordugumda ayaklarda olan şişlik normal dedi . Uyurken uzanirken ayaklarinin altina azcik yukselti koy dedi. Şişlik bacağinda olursa sıkıntı dedi . Ayni vajinaya baski, karnim gün icinde cok sertlesiyor ama tekrar gevsiyor, neredeyse aglayacagim derecede  sanci giriyor dedim bebek kanala girmeye calisiyor bundan daha siddetlisi olup uykudan kaldirir seni artik dogum yaklasti dedi. Kusuruma bakmayin biraz uzun oldu. Kilo olarak ne kadardi sizin? Ayrica doktorunuzunda bilgilendirmesi gerekir ama hepsi bir olmuyor malesef.
(0 puan)
Kilo 3450 dedi seninki ne kadar canım.  Yazdıklarını okuyunca sanki benim tüm sıkıntılarımı yazmışsın gibi geldi cidden dayanılacak gibi değil allah yardımcımız olsun
(196 puan)
Amin hepimizin insallah. 3465 kilosu canim ayaklarim balon resmen. Bu arada akintida cok oluyor sarimsi renk ama doktorum kokusuzsa skinti yok normal akinti olmasi dedi :) kilolar ayni kac haftaliksin ?
(0 puan)
38+2 canım senin haftan kaç kız 15 gr lık ne yedin bizden fazla

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 282 göst.
0 oy
9 cevap 568 göst.

651,034 soru

3,427,301 cevap

4,259,847 yorum

184,005 üye

...