0 oy
362 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (128 puan)

Kizlar 2.hamile kalanlar zorlaniyormusunuz.?:)

9 Cevap

+1 oy
(186 puan)

Maşallah benim oğlum beni çok rahatsız etmiyor tam tersi yanlış hareketlerimde anne öyle yapma sen hamilesin bir yerin ağrıyacak diyor, babası şaka bile yapsa babasına kızar anneme öyle yapma öyle deme annem hamile der :)

Oh masallah iyisin:)
-Reklam-
0 oy
(97 puan)

evet tabiki zor oluyor miz miz kızım uzandirmiyor her lokma zehir ediyo malesef 

Aynen canim øyle valla yorgunlukdan basima agrilar giriyor
0 oy

Aynen ilkindeki gibi rahat olmuyo, hele bide zor geçirince 

Aynen canim øyle valla ilk gibi olmuyor
0 oy
(145 puan)

Hem nasıl :D  oğlum sağolsun iki dakika oturtturmuyo

Dogrudur Canim inanirim benimde kizim var :)
0 oy
(2,602 puan)

Benim 2ci gebeligim 21haftalık kizima hamileyim 7yasinda bir oğlum var bana zorluğu olmuyor beni bunaltmaz hic abi olmayı çok istiyor dört gözle bekliyor kardeşini ama oglumda çok hafiftim hop oturur hop kalkardim bun biraz değişik agir geçiyor hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim evlatlarimizi.

Masallah masallah ne Guzel allahim iki yavrunuda sana bagislasin cnm..
Amin Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bagislasin.
Amin ins canim
0 oy
(599 puan)

Kızım 3 yasinda 7 haftalık hamileyim onun isteğiyle yogun istek üzerine bebisimiz geliyor sabahları folik asiti veriyor annecim ilacini içtin mi annecim hadi sen biraz uyu kardeşimin büyümeye ihtiyacı var bi yerime çarpsa önceden umursamazdi şimdi anneem acıdı mı benim kızım çok babacı ama hamileyim diye öncelik artık bende habire gelio karnıma öpüyor bana sarılıyor baba 2. Plan oldu mutluyum :D ilk başta konuştum kızım benim dinlemem lazım diye onun ihtiyaçlarını karşılıyorum salonda sonra 1 2 saat uyuyorum öğlen uykusuna denk geliyor zaten ikinci uyumam o da 2 saat yatıyor ama sabahları çok erken kalkıyor o sıkıntı biraz Allah acılarını  göstermesin  :)

Masallah masallah Canim amim ins :)
0 oy
(184 puan)

Ah ahhh özellikle bu günlerde çok zorluk çekiyorum 14+5 haftalık hamileyim 2 buçuk yaşında kızım var bir haftadır tuvalet eğitimine başladık çok zor durumdayım çoook:))

bizde aynı allah yardımcımız olsun
Dogrudur cnm zordur.. Bende 14+2 haftaligim 1 yasinda kizim var
0 oy
(2,896 puan)

Benim 6 yaşında oğlum var şimdi 11+5 im cinsiyet belli değil ama oğlumun herşeyi düzenli bin şükür .akşam 10 da yatar sabah 9 da kalkar kahvaltimizi yaparız evi toplarim oğlum oyun oynar hatta bana yardım eder arkadaş gibiyiz aynı.kendi kendine uyur şükür .öğlen 2 de yatar 4 de kalkiyor o sıra yemeğimi yapıyorum .birde hamileligim çok sorunsuz ilerliyor.parka gidiyoruz birlikte pazara avm ye yüzmeye her yere gidiyoruz.Allah bu E vladimida abisi gibi sakin uslu nasip etsin inşallah .

(2,896 puan)
Çalıştığım için 2.çocuğu düşünmüyordum bu arada  izinliyim yaz tatili 75 gün ama çalıştığım kurumun  kresi var rahatım. Hafta da 2 kere 7 saat yaz okuluna yolluyorum .oğlum çok ısrar etti kardeş diye kiyamadik.
0 oy

Oğlum 17 aylık bende 4 aylık hamile yım ilki gibi rahat olmuyo sürekli hareket halindesin. ama güzel yanı da var bence sonuçta bu kardeş daha geliyo

Aynen canim :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 318 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
7 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Huyver (34 puan) sordu
0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.

651,160 soru

3,427,873 cevap

4,260,452 yorum

184,041 üye

...