0 oy
313 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
Normal doğumu seçerken risk alan oldu mu. Yani çatı durumlarınız bebeğinizin büyüklüğü nasıldı ve doktorlar tercih konusunda sizi nasıl yönlendirdi. Benim çatı geniş değil dar da değil bebek irice gibi çok iri.değil. Doktor riskleri anlattı bana bıraktı. Kesin normal yapabilirsin demedi çatın dar yapamazsın kesinlikle de diyemem dedi. Bana bıraktı kafam çok karışık sizler nasıl bir süreçten geçip sonunda normal doğum yaptınız. 

1 cevap

0 oy
(1,306 puan)
Benim arkadaşımın çatısı dardı. Doktoru normal onermedigi halde normal istedi. Normal doğum sırasında bebeğin kafası çıkmak üzereyken sezeryanla aldılar. Suyu yokmuş ve okunurken kendini o kadar zorlamış ki bebeği solunumsuz kalmıştı biz üre. Doktorunuz neyi oneriyorsa onu dinlemek mantıklı. 
(79 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim keşke doktorum yönlenirse idi bana bıraktı sana özel değil herkes için geçerli risk senin içinde var dedi normal yapamazsın dese zorlamam zaten
(1,306 puan)
Rica ederim :) doktorum en başından beri beni de hep normale yönlendirdi. 32deyken çatı muayenesi yaptı ve üzülerek söylüyorum ki sana kötü haberim var sezeryan yapamazsın seni 15inden sonra normale alacağım. 37den sonra her an gelebilir ama beklicez sonuna kadar dedi. Hep en başından beri normale yönlendirdi yani. Siz ne önerirsiniz benim içimden geçen normal ama benim için doğru olan nedir diye sorun bence doktorunuza. Ki şu an 37 bitmek üzere 4,5 kilo olana kadar alırım normal doğuma dedi doktorum. Yani sizi çok rahat yönlendirebilir :)
(79 puan)
Çatınız genişmiymiş bu arada sizin neden sezeryan olmaz dedi peki
(1,306 puan)
Normalmiş, sezeryani sevmiyor çünkü o yüzden olmaz dedi :)
(79 puan)
Benimde öyle dar değil geniş de değil çocuk irice olmasa belki çok rahat normal doğum diyecek ama kendisi de risk almak istemiyor sanırım. Benim sancı anında ıkınmam önemli tabi birden rahmin açılması lazım. Ikınamama riski çocugun uygun bir pozisyonda olmama riski gibi durumlardan bahsetti. Bir çatı muayenesinde bile o anlık rahmine baskı beni çok gerdi rahatsız etti korktum bende normal doğum yapamaz mıyım die
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.

644,083 soru

3,401,935 cevap

4,229,213 yorum

182,152 üye

...