0 oy
217 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (1 puan)
Merhabalar, 1 Mayısta Regl oldum ağrılı sancılı geçer regl dönemim bitti. Arkasından 21 Mayıs ta tekrar kanamam oldu ve 3 gün sürdü hiç ağrım olmadı sadece kasıklarıma doğru hafif bi huzursuzluk hissettim yerleşme kanaması olmuş olabilir mi ? Adet döngüm evlendikten sonra 34 güne çıktı. 2 aydır 34 günde bir oldum. En son 21 Mayısta gelen kanama erken oldu. 28 Mayısta şüphelendiğim için erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Acaba erken mi daha bilgilendirebilir misiniz beni çok merak ediyorum. Bu arada yeni evliyim daha 3.ayımız doluyor.

2 Cevap

0 oy
(634 puan)
düzenledi

Söylediğinize göre yerleşme kanaması olabilir geç yumurtlama olabileceği için de test için erken olabilir birkaç gün sonra tekrar deneyin bence. Benim arkadaşım da sizin gibi 3 gün süren erken adet görmüştü ve şu an 6. Ayında:) 

(1 puan)
Çok teşekkür ederim biraz da olsa içime su serptiniz. :) içimde bir yandan hala bir umut var aslında ama kendimi şartlamak da istemiyorum olmadığını öğrendiğimde kötü oluyor çünkü. :(
3 süreli erken adet görmüştü kısmını anlayamadım ama :) Tekrar deneyeceğim çünkü normal adetime döngüm değiştiği için şuan 6 gün var daha.
-Reklam-
0 oy
Kanama normal adet kanaması gibi kırmızı mıydı? 
(1 puan)
Haklısınız aslında öyle yapmak gerek sitreste etkiliyormuş çünkü istiyoruz ya çok ondan odaklandık. Teşekkür ederim :)))
(1 puan)
Hayırlısı inşallah testi tekrar edip sizinlede paylaşırım olumlu ya da olumsuz.:)
(1 puan)
son olarak birşey sorucam kanda test yaptırsam erken olurmu çıkar mı şimdi araştırdığımda regl dönemine 1 hafta kala çıkıyormuş diye biliyorum kanda gebelik testi yapınca öyle midir?
Yaptırma destekte sen bu merakla duramayacaksın :) Git yaptır düşük bir ihtimal olsa da çıkabilir.
(1 puan)
tamam baktırıcam evet sabredemiyorum içim rahat eder en azından:)))

İlgili bir soru bulunamadı

644,094 soru

3,401,991 cevap

4,229,285 yorum

182,154 üye

...