0 oy
362 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (84 puan)
Merhabalar artık doğuma 2 ay gibi kısa bir sürem kaldı bebek arabasında karar veremedim bir türlü hem yer kaplamayan ağır olmayan kolay katlanan kullanışlı bir bebek arabası istiyorum elim ayağım olacak o çünkü kullanıp memnun kalan marka ve modelleri derseniz seviniriz Rabbim sağlıcakla evlatlarımıza bizleri kavuştursun :)

5 Cevap

0 oy
(81 puan)
valla cnm ben travel sistem bebek arabasi kullandim iki oglumda cok memnun kaldm yatak olabilme ozelligi guzel dışardayken rahat ediyor insan. ama yer kapliyor biraz iste dedigin gibi. arabaniz varsa cokta sorun olmaz ama tavsiye ederm
(84 puan)
Anladım canım bende travel sistemde kararsızım malesef arabamız yok o yüzden kullanışlı olsun istiyorum çok markete oraya buraya giderken rahat edeyim diye.
-Reklam-
0 oy
(100 puan)

Bizde araba konusunda çok kararsız kalmıştık en sonunda karar verebildik ilk önceliğimiz kolay kullanım ve yer kaplamamasiydi bunda karar verdik hem kolay katlaniyo hem az yer kapliyo hemde puseti direk takabiliyorsunuz. 

image

(84 puan)
Sağolasın canım hafif mi birde markası ne okuyamadım görselden bakayım bende.:)
(100 puan)
Joie litetrax 4 travel sistem olarak geciyo canım e bebek mağazasında internet sitesinde tükendi olarak gözüküyo ama biz mağazadan aldik :)
0 oy
(70 puan)
Bizde sunny Travel Sistem aldık gayet memnunuz su an
(84 puan)
Sağolasın canım onada göz atayım. :)
0 oy
(156 puan)
Sana tavsiyem baby2go delüks çift yönlü Bebek arabasını Alman ben aldim çok emenunum.kolay katlanıyor ve çok hafif 3 kilo diğer bebek arabalarına gorede fiyatı iyi uzun ömürlü diyebilirim bnde senin gibi düşündüğüm den bu markada karar verdim internetten arastirabilirsin arabayı da 
(84 puan)
Çift yönlü mantıklı aradığım özelliklerden  yenidoğanda rahatlikla kullanılabiliyor dimi biride ona bakarım sağolasın canım. :)
(156 puan)
Evet rahatlıkla kullanılabiliyor yeni doganda da gayet hafif ve rahat bir bebek arabası içindeki aperatifide çıkarılıyor ve rahatça yikanilabiliyor...tek başına bile bebeğine rahatlıkla dışarı çıkıp rahatça Bebek arabasını tasiyabilirsin yardım almadan
(84 puan)
Tam istediğim gibi tek çıkmam illaki gerekecek sürekli biri olmaz yanımda sağol canım.
(156 puan)
Ne demek cnm :)
0 oy
(678 puan)

image


Hem hafif hem yenidogandan itibaren kullanılabilir hem fiyatı bu markaya göre çok çok iyi ve Alman kalitesi ile bende bunu tavsiye ederim size. 

(84 puan)
Alman kalitesiyse iyidir sağolasın cnm bujuda listeye ekleyeyim fiyati iyi gayet.

İlgili bir soru bulunamadı

649,766 soru

3,422,506 cevap

4,254,299 yorum

183,644 üye

...