0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (314 puan)

image

merhabalar,

Sat 18 nisan. Nisan ayinda da 10 gunluk gecikmem olmustu kimyasal gebelikle sonuclanmisti. Dun test yaptim boyle cikti. Bu arada hep kan testi yaptırdım daha once idrar testi yapmamistim.Var evet ama tutunamazsa diye yine korkum cok buyuk. 3 kimyasal yasadim. Kan vermeye cesaretim yok. Bayramdan sonra hastalanmazsam gideyim diyorum. Aklim fikrim duygularim cok karisik.

3 Cevap

0 oy
(369 puan)
3 kez kimyasal sonuçlanmasının bir sebebi olabilir doktora gidin isterseniz 
(314 puan)
Tum testler yapildi erken test yaptigim icin yakaliyorsun diyorlar. Bu kezde olursa genetik test kaldi bir tek oni yaptiracagim.
(369 puan)
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim sana da nasip etsin anne olmayı
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan)
Kuzum bu sonucta gebelik var diyor. Ancak kimyasal gebelik gecirdoysen de doktora gidip bu durumu kontrol altina alman gerekir. Ayrica tutunma icinde destekleyici ilac verebilir sana. Bu surecte kendine dikkat et dinlen yorulma.
0 oy
(209 puan)
Canım bende ilk gebeligim de kimyasal gebelik yaşadım bebek tutunamadı kürtaj olmadan adetle düşük yaptım ama kayinvalidem bana kimyasal gebelik diye bisey Yok sen gebe değildin diyordu.etrafa da hamile degil o oyle sandı demiş ben buna cok üzüldüm. Sonuçta kimyasal da olsa gebeydim.Dusukten sonra doktora gttm rahim filmini önerdi çektirdim düşüğün sebebi rahimde perde varmis ameliyat oldum ameliyattan 50 gün sonra kendiliginden gebe kaldım suan 18 haftaligiz. Dedikleri gibi düşüklerin sebebi araştırılmalı.
(314 puan)
Çok iyi anliyorum seni. Bana da sizofren.muamelesi yapmışlardı. Hakkimda hayirlisi. Sag salim bebegini kucagina almak nasip olsun sana da.

İlgili bir soru bulunamadı

653,913 soru

3,438,691 cevap

4,272,179 yorum

184,770 üye

...