0 oy
2,676 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (84 puan)

Merhabalar 27 haftalık gebeyim yaklaşık 2 hafta önce bacağımda kan pıhtılaşması oldu şuan günde 2 doz kan sulandırıcı  kullanıyorum sabah akşam acaba doğumu etkiler mi birde bu şekil doğum yapan oldu mu? Genelde ilaç fark çıkıyor biri üretmiyormuş sanırım siz hangi marka kullaniyorsunuz ben enox  10 günlük aldim ve opsamar 1 aylık aldım raporla farkını verdim sadece siz nasıl yapıyorsunuz?  Rabbim şifa versin bu zorlu süreçte buna göğüs gerenlere selam olsun.:)

4 Cevap

0 oy
(49 puan)
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum sabahları coraspin içiyorum. Aksamları da oksapar 4000lik iğne yapıyorum. Ama ben kan pıhtılaşması oldugu için kullanıyorum. Bir kimyasal gebelik yaşadım bir de 9+2 de bebeğimin kalp atışları durmustu. Yani ben bunun için kullanıyorum iğneyi falan.ama doğumda sorun olsa kullandırmazlar hatta doğumdan sonra bile kullananlar var. Sadece bana coraspin i 35.haftada bırak dedi doktor.
(84 puan)
Anladım canım geçmiş olsun bende bacağında pıhtılaşma oldu o yüzden başladım 6000'lik sabah akşam vuruyorum doğumdan snra kullanmam gerekiyor doğuma yakın 1 düşür dedi sancı ne zaman geleceği belli değil doğumdan bir gün önce birak dedi doktor.
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan)
Doguma az kala kullanimi nasil bilmiyorum, bebim henuz haftam var. Gunde 1 kullandigimdan 10 gunluk aliyorum hel. Aile hekimine yazdiriyorum bittiginde de. Bana cleaxene, oksapar ve enox kullanabilecegim soylendi. Cunku eczanede bunlardan birbirinin muadiki hangisi varsa onu aliyorum. Ilk zamanlar cleaxene kullandim sonrasinda oksaparla devam ediyorum. Benim pihti skntim yok ama gebelikte kan akisi kolay olsun diye kullaniyorum birde kan sulandirici Coraspin aliyorum.
(84 puan)
Anladım canım ben günde 2 doz alıyorum iğne 6000'lik dogum'da kanamam çok olur diye korkuyor bir yandan doktorlar enox opsapar daha çok piyasada.
0 oy
(4,867 puan)
39+1 de normal doğum yaptım her gün günde bir defa iğne oldum doğumu etkiler mi derken erken doğar mı diye mi soruyorsun 
(84 puan)
Doktor doğuma yakın bir gün önce alma dedi doğuma yakın 1 düşür dedi iğneyi dozuda yüksek normalde 2 doz kullanıyorum sabah akşam aynen ansızın sancılanırsam 2 dozu aldığımda.
(4,867 puan)
Şimdi anladım ben erken doğum riski olur mu diye anladım kuzum ben doğum yaptıktan sonra da 1 hafta devam ettim ama ne zaman doğum olucak bilemezsin ki yani bu sabah yapmıyım doğum olabilir belki mi diceksin
(84 puan)
Kan testi yüksek çıktı o yüzden iğne günlük oluyorum 2 doz doktorda ondan korkuyor ya sezeryan olacak bacağım yeni pıhtılaşma oldu iğneyi hemen bırakamıyorum rabbim büyük bakalım.
0 oy
(590 puan)
Canım ben 3 haftalıkken gebeliği öğrendik igneye başlayacağım için erken yaptım testi sonra kan verdim yani şuan tam 14 haftadır kullanıyorum enox 6000 lik karından yapıyorum ya da koldan eşim yapıyor ilaç farkı çıkıyor raporun nasıl olursa olsun doğum konusuna gelince kan sulandırıcı kullananlar sezeryan da yapabilir normal doğumda kullanan arkadaşlarımdan iki şekilde de doğum yapan var Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah alışıyorsun bir süre sonra canım :)
(84 puan)
Anladım canım bende daha yeni çıktı bu hastalık doğuma 2 ay kala neredeyse sabah akşam düzenli yapıyorum bende 6000'lik kullanıyorum rabbim büyük. :)
(590 puan)
Aynen canım sağlıcakla doğsun da bebisler ne yapalım biz katlaniriz :)
(84 puan)
Aynen öyle canım herşey onlar için. :)

İlgili sorular

651,024 soru

3,427,257 cevap

4,259,795 yorum

184,001 üye

...