0 oy
572 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (232 puan)
Kızlar bebeğim sabahtan beri sol tarafıma toplandı semsert. Bacaklarımda da adet olacak gibi ağrı var. 35 haftalığız ilk gebeliğim endişeleniyorum illaki. Bunları yaşayan var mı ?
Gebelik haftası 35

6 Cevap

0 oy
(752 puan)
Sanci kasilmaymis bunlar canim 
(232 puan)
Yarın kontrolümüz var soracam doktora. Biraz bekleyeyim bakalım geçen inşallah.
-Reklam-
0 oy
(315 puan)
Benimde öyle canım haftamız aynı belime kasıklarıma adet sancısı gibi geliyo gidiyo. Dün kontrolüm vardı doktoruma sordum bu aylarda normal yalancı sancı ve seni doğuma hazırlıyo dedi. Endişelencek bişey yok artık sona yaklaşıyoz yavaş yavaş belirtileri olucak tabi :))
(232 puan)
Bi taraftan sakin olmalıyım diyorum bi yandan da acaba mı diye düşünüp telaş yapıyorum. Artık baya büyüdü oğlum kasılınca acıtıyo minnakım :) bizde kendimizi hazırlayacaz o zaman napalım :)
(315 puan)
Aynen canım hissediyorum ki her an gelebilir bazen öyle bi kasıyo ki kendini afedersin alt tarafta bi baskı oluyo sanki çıkıcak :D benim kızda az değil zilli :D Hayırlısıyla alalım kucaklarımızaa ♡♡
0 oy
(1,234 puan)
Bende 35+3 haftalığım benimde ara ara kasik agrisi adet olcak gibi bel ağrısı oluyor oğlum sağ tarafa toplanınca kasigim agriyor hareket edine geçiyor.yalanci sancılar yani bunlar .
(232 puan)
Sola toplandı öyle durur. Çikolata yedim bi iki tekme attı bekliyorum :)
0 oy
(558 puan)
Canım bende 36+6 günlügum ilk gebeliğim adet olacakmışım gibi bacak aram ağrıyor rahim bolgem normaldir vücut doğuma hazırlanıyor artık bebeklerimiz de ağırlaştı 
(232 puan)
Evet artık ayaklarını filan net hissediyorum. Bencede doğuma hazırlık. Ama yinede endişeleniyorm işte.
0 oy
(75 puan)

Bende 35+2 yim ve aynen tariflediğin şeyler oluyo. Ama sancıyı iki gündür hissediyorum ve korkuyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum :) bi kaç dk sürüyo geçiyo adet sancısı gibi. Doktorum bir saatten uzun sürerse gel dedi. 

(232 puan)
Benim bacaklarım bi kaç saattir ağrıyor. Öncesinde bebeğim çok hareketliydi. Sonra toplandı bi kaç kere hareket etti sadece. Bekliyorum bakalım. Belimde yada kasığımda ağrı yok. Sadece bacaklarım.
0 oy
(566 puan)
Brnde oyoeyim ilk gebeligim benimde kipirficak hakim yok

650,535 soru

3,425,404 cevap

4,257,705 yorum

183,833 üye

...