0 oy
493 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (613 puan)
düzenledi
Kızlar  bebek alisverisi icin kaba taslak bir liste yaptjm ama kafam corba gibi sizce hangi ürünlerden kac tane almaliyim yardimci olur musunuz ?

6 Cevap

0 oy
(112 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
1 tane 10 lu hastene cikisi

Uc tane 5 li takim 

2 tulum

7 tane çorap

Iki tane kundak

Iki batteniye

Banyo havlusu 

20 tane agiz mendili

6 tane ic zibin

Alt üst takim günlük 

2 tane ayakli tulum 

3 tane yelek aldim ben bu kadari yeterlidir
(613 puan)
Tesekkurler yorumunuz icin
-Reklam-
0 oy
(1,710 puan)
Ocakta doğum yaptım 4 tane hastane çıkışı almıştım yetti 5 tane patikli alt almıştım yetmedi bi beş tane de doğduktan sonra aldım 10 tane zıbın almıştım yetti 3 pamuklu battaniye bir tane de bayağı kalın battaniye aldım kullandım fazla gelmedi reflü yatağı almıştım 2 ay kullanabildim bebişime küçük gelmeye başladı rahat hareket edemedi. Tulum kullanamadım 3 tane almıştım öylrce kaldı. Göbek bağı koruyucu atletlerden de 7 tane almıştım yettş Alt üst takım 5 tane almıştım yetti çokta hediye gelmişti onlardan da kullanmıştım bornoz aldım daha kullanmadık havlusu yetiyor yelek çok kullanmıştım kalınlığına göre 7 tane vardı sanırım. 0.3 pek almayın kızım 4 aylık 12 aylık kıyafetler giyiyoruz aklıma başka bişi gelmedi 
(613 puan)
Teşekkür ederim cevabiniz için ben eylül de yapacagm insallah dogumu
0 oy
(165 puan)
İç zıbın al dört tane kadar göbek bağı bir haftaya düşer ondan sonra normal çıtçıtlı zibina dönersin ağız mendili bol bol al ben 30 tane aldım bebeğim doğduktan sonra çok kustu bunu göz önünde bulundur ve üst giyim çok alabilirsin. Evde çamaşır kurutma makinesi yoksa yıkanan çamaşırlar özellikle kışın zor kuruyor ona göre onlar kuruyana kadar yedekte olabilecek kıyafet alabilirsin
0 oy
(252 puan)
Zibin cok al demişlerdi bana ilk baslarda cok lazim oluyormuş ama genel olarak ben 8 tane takim aldim 3 4 tane battaniye ve yarim kol zibin aldim bi kac tane de sadece alt aldim evde havanin durumuna gore zibinlari ve altlari giydirmek icin disari cikarken de takimlari giydiririm diye dusundum hediye getirende olacak zaten o yüzden asiriya kacmamak lazim belki suan aldıklarım bile cok gelecek bilemiyorum :))
0 oy
(1,309 puan)
Fazla bisey alma, illaki hediye geliyor. Ancak bol bol agiz mendili, kucuk muslin ortuler filan bulundur. Eldivenleri surekli batiracak, onlardan alabilirsin :) patikli alt cok tercih etme bence cunku azicik uzayinca cocuk icine giremez. Yaz mevsimi icin penye ve merserize yelekler bulundur, kirlendikce degistirirsin. Yenidogan kiyafetleri cabucak kuculuyor zaten, dogduktan sonra da ihtiyaca gore eklemeler yaparsin.
0 oy
(1,231 puan)
Zıbını kesinlikle bol al çok lazım oluyor

İlgili sorular

650,783 soru

3,426,393 cevap

4,258,753 yorum

183,918 üye

...