0 oy
491 göst.
Doğum kategorisinde (265 puan)
düzenledi

Kizlar 40+3 oldum doktorum cumartesiye kadar gelmezse bebis yatışını yapariz dedi.

Sancim acilmam yok henüz onerisi olan varmi onumdeki 3 4 gun icinde ne yapmaliyim:pouty:

Gebelik haftası 40+3

4 Cevap

+1 oy
(20 puan)
40+3 sizin ve bebek için sakıncalı degilmi.normal doğum zannedersem.ama bendede genelde açılma ve şancı olmuyor ve hep suni sancıya maruz kalıyorum.yinede siz hep doktorla iletişimde olun.
(265 puan)
Doktor kontrolu altindayim suan sorun yok cok şükür bekliyebilirz dedi doktorum bende normal.olmasini cok istiyorum
-Reklam-
+1 oy
(632 puan)
Bol bol yürüyüş, temizlik, hareket canım ama fazla da yorma kendini. Ilık suyla duş falan al. Ama sancı her zaman hissedilemeyebiliyor. Ben 40+1 de sancısız gittim. 3 cm açılmam vardı yatışım yapıldı ertesi gün bebeğimle döndüm canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) hayırlısıyla Rabbim kolaylık versin inşallah :)
(265 puan)
Yürüyorum temizlikte yapiyorum yani yapabilcegim seyleri yapiyorum ama henüz bi gelişme olmadı, insaAllah yapmaya devam.edicem normal ve güzel bir dogum olsun tüm istegimm:*:
(12 puan)
Bende 40 +4  perşembe yatisim yapilcak suni sancı ile bende ne açılma var ne sanci
(265 puan)
Allah yardimcimiz olsun ya:(
(101 puan)
Ben ilk hamileligimde sürekli düşük yada erken doğum tehlikesi yüzünden hastaneye yatıyordum her hafta sancı yüzünden artik o kadar bunalmıştım ki ne yapacagimi şaşırdım ablam bana meryem ana otu vermişti doğum sancim olursa hemn bunu kaynat içine oturabileceğin bi leğene dök seni yakmicak sıcaklıkta içine otur bu rahminin açılmasını ve doğumu kolaylaştırır dedi 38+3 haftalık olunca gece 3 buçuk gibi sancım başladı sabah kalktım dediklerini yaptim otu kaynattım içine oturdum sonra duş aldım sonra hastaneye gittim saat 6:50 de4 santim açıklıkla yatış yaptılar doktorum kendi sancinla 10 santim açıklık olana kadar bekliycez dedi suni sancı vermicem ilk doğumun  diğerdoğumlarda da vücut kendi ister boşu boşuna acı çekersin dedi aksam saat 8 gibi açılmam 10 santim oldu ama suyum daha gelmemişti doktor suyumu kendi patlattı 1 saate anca doğar bebek dedi tam odadan çıkarken bebeğin  başı çıkmaya başladı hemen doğuma aldılar yarim saat sonra kızımı kucağıma aldım istersen meryem ana otunu dene belki sende de işe yarar
+1 oy
(12 puan)
Bende hurma ve zeytinyağı bide ılık duş alıyorum ama daha bişi yokkk
(265 puan)
Evet deniyorum bende ama olmyinca olmuyor
+1 oy
(19 puan)
Sıcak suya otur açılma yapio. .bnm 1 cm açılma vardı 3 gün sonra doğum yaptım 38-2de
(265 puan)
Sicak su acilmadan sonra fayda ediyo sanirim bende daha hic acilma yokki:(
(19 puan)
Bi dene bakalım belki faydası olur suyun sogudukca tekrar sıcak suyu aç canını yakmicak kadar sıcak olsun hayırlı doğumlar dilerim umarım bi avazda kurtulursun
(265 puan)
Teşekkür ederim denicem insaAllah cok sağolun
(55 puan)
agrı gelince mi sıcak suya oturulcakk

651,074 soru

3,427,467 cevap

4,259,996 yorum

184,019 üye

...