0 oy
367 göst.
Doğum kategorisinde (669 puan)
kapalı
Cumartesi gunu gece 2 de dogum yaptim anlatmak istiyorum insallah destek olurum herkese :) dogumdan once ilk 3 ay yattim uzandim pek bisey yapmadim mide bulantim vardi son ayda duzensiz yurudum squat hareketi yaptim comeldim kalktim hepsini duzensiz yaptim ve normal oldu dogumum cok sukur. Once nisanim geldi emin olmak icin burda post actim sonra doktorumu aradim hastaneye gidip muayene olmami soyledi, gittim cati muayenesi yaptilar 3 cm acilmam varmis yatisim yapildi sonra nstye baglandim sancim cikti ve odama gectim sancim artmaya basladi bu arada suyumda geliyodu acilmam 4 cm oldu, sancim geldiginde yurumedim sol tarafa dogru yatmami soyledi ebeler sancim cok sıklasmaya basladi ebe geldi kontrol etti doguma gidiyoruz dedi. O an korkuyu unuttum tek dusuncem bi an once kavusmakti :) 3 4 ikinmada geldi kizlar ebeleri dinledim guzel gecti dogumum sanci geldi zaman derin nefes aldim ve ikindim, gercekten cok guzel biseymis anne olmak insallah isteyen herkese nasip olur :) plasentayi cikardiklarinda hic hissetmedim ciktigini ama cikmasi icin bastirdiklarinda biraz canim yandi dikisleri ve kesigide hissetmedim hic o an kalkip yurudum zaten dikiste ve kesikte uyusturuyorlar. Hic korkmayin sadece sancida biraz dayanin dogunca hersey bitiyor zaten butun aci sanci geciyor dua edin Rabbim gucunu ve sabrini veriyor cok sukur :)
Kapatılma nedeni: Hayırlı olsun. Bu tarz paylaşımları sohbet kısmında sormanız gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

3 Cevap

0 oy
(152 puan)
 Hayırlı olsun rabbm analı babalı büyütsün inşallah 
(669 puan)
Aminn insallah tesekkur ederiz :)
-Reklam-
0 oy
(1,625 puan)
Masallah canım rabbım hayırlı evlat nasıp eylesın sıze bagıslasın.kac dıkısın var acaba 
(669 puan)
Aminnn insallah canim :) 8 dikisim var
0 oy
(58 puan)
Hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun Darisi bana insallah bende 39+6haftaligim ama ara sira sancim gelib geciyor
(669 puan)
Aminn tesekkur ederiz insallah canim az kalmis bir anda gelebilir :)
(0 puan)
Sen kac haftalikdin dogum yaparken?
(669 puan)
39+2 haftaliktim canim
(0 puan)
He anladim insallah sag salim buyutursun)
(462 puan)
Canm öncelikle hayrlı olsun Allah analı babalı büyütsün şimdi bşy sorcam saçma olablr ama bn eşimle ilişkiye giremedim baya bi süre sonra da oldu ama toplasan 10 kez olmuştur o da zorlanarak şimdi de hamileyim ama o korkumu yenemedim yani adet sancısının şiddetlisi gbi bşy mi hissediyon sadece doğumda ilişkiden korkuyorumya onunla bi alakası yok dimi yani sancıya razıyım ama üff bilmiyorum anlatabildimmi mesela muayenede rahmi açtıkları şey varya spekulum ben onu bile sokturamıyorym

İlgili bir soru bulunamadı

651,971 soru

3,431,020 cevap

4,263,721 yorum

184,268 üye

...