0 oy
269 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (493 puan)

Sevgili arkadaşlar biliyorum sıkıntınız çok çok büyük stres içinde gebelik geçiriyorsunuz. Ama burası gebelikle ilgili bir program. Yazdıklarınız ilgimizi çekiyor dertleşiyoruz ama bu aralar herkes gebelik değilde ailevi sıkıntılarını anlatır oldu. Aileniz  bebekle ilgili bi densizlik söyler merak eder öyle mi diye sorarsınız. Ha eşinle tartışır eşin karnına vurmuştur bir şey oldu diye sorarsınız yardımcı olmaya çalışırız. Ama tutup da bebekle alakasız çok şey paylaşır olduk. Hayatınıza biz yön veremeyiz vermemeliyiz siz yaşıyor siz karar vermelisiniz. Bizleri dinleyip kararlar alırsanız hayatta hep yanlış kararlar alıp yanlış yaşarsınız.sırlarınız sizde kalsın ve Allah canı yürekten söylüyorum yardımcınız olsun ve güzel hayatlar yaşayın. Lütfen artık bebeklerimize dönelim. 

2 Cevap

+2 oy
(1,239 puan)

Canim ya az once okuduklarimdan sonra aklimdan gecen sey tam da buydu harfi harfine katiliyorum .

(493 puan)
Yazılanları merak etmiyor değilim ediyorum ilgimi çekiyor ama ben artık bebeklerle uğraşmak istiyorum bir şeyler öğrenmek diğerlerine yardımcı olmak istiyorum.
Haklisin canim bende cok denk geliyorum ozellikle esle sorun yasayanlar ben cok etkileniyorum okumadan duramiyorum da gecen tutturdum esime sende sakin boyle okuzlukler yapma sen iyi birisin dimi falan diye aglamaya sen dusun psikolojimi
-Reklam-
0 oy

  • :silly: kız haklı  gençler dağılın şimdi :D

İlgili sorular

648,076 soru

3,416,136 cevap

4,246,581 yorum

183,177 üye

...